1 nov 2013

SKINCARE | MIJN HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN 'S AVONDS

Je zag vorige week al een artikel voorbij komen over mijn ochtendroutine. Tijd om ook de producten te laten zien die ik 's avonds gebruik. Het zijn er iets meer dan 's morgens. Ik heb 's avonds ook meer tijd om alles wat uitgebreider te doen.


Reiniging
Qiriness Eau Micellaire Fraîcheur
Heel toevallig een ander reinigingsduo dan in mijn ochtendroutine. Komt doordat ik inmiddels de Ici Paris XL reinigingsmousse en lotion voor de gevoelige huid opgemaakt heb. Van de Therme Aquaderm cleansing milk en cleansing lotion heb ik een uitgebreide review online staan. Het zijn wederom restjes die ik gevonden heb in mijn badkamerkast. De hoogste tijd om deze verder op te gebruiken. En ik moet toegeven deze producten van Therme gebruik ik met veel plezier. Ze werken prima en hebben bovendien een heerlijke geur. Daarnaast gebruik ik een aantal keren in de week als extra de Lush Bûche de Noël reiniger. Het is een product dat onderdeel uitmaakt van de kerstcollectie en is limited edition. Ik zou het omschrijven als een twee in één product. Waarbij de reiniger niet alleen reinigt, maar ook een milde scrub is. Het enige nadeel is, dat het al snel een boeltje wordt eens je hiermee aan de slag bent. Nadien reinig ik nog even na met de Eau Micellaire Fraîcheur van Qiriness. Een hele fijne milde micellaire lotion zonder geur. Werkt prima en geeft me nadien een heel fris gevoel. Voor de ogen te demaquilleren gebruik ik een budgetvriendelijke oog make up remover van bij het Kruidvat. Werkt prima voor weinig geld.
Peeling/scrub
Bruno Vassari Skin Cleanser AHA
Deze twee producten gebruik ik eerder op wekelijkse basis. Over de lipscrub van Lush heb ik zeer recent een review geschreven. Een trouwe bondgenoot nu mijn lippen weer droger beginnen te komen. Last van droge velletjes? Dan is dit een life saver!
Verder gebruik ik de Bruno Vassari AHA cleanser als peeling. Dit is een glycolzuur peeling op basis van 8% glycol. Glycol behoort tot de groep van fruitzuren waarbij de werking ervan ook effectief bewezen is. Het werkt doeltreffend tegen dode huidcellen, maar daarnaast heeft het ook een positieve invloed op pigmentatie en veroudering. Af en toe gebruik ik deze peeling in kuurvorm een aantal dagen na elkaar voor een stralend effect. Ik merk meteen verschil nadat ik dit product gebruikt heb.
Serum
Dit serum is zo ontzettend zuinig. Ik gebruik dit serum al sedert de grote vakantie en ik heb reeds ongeveer één vierde opgebruikt. Ik druppel 's avonds enkele druppeltjes van het serum in mijn handpalm. En vervolgens breng ik het aan op mijn gehele gelaat en hals. Naast dat het lekker ruikt, heeft het ook een voedende werking op mijn huid.
Oogcrème
Uit hetzelfde gamma als het serum heb ik ook de oogcrème. Deze crème is rijker dan de oogcrème (Caudalie SOS Morning Eye Rescue) die ik in de ochtend gebruik. Werkt prima, weinig op aan te merken. Wederom een opvallend zuinig product.

Nachtcrème
Bruno Vassari Multi-effect cream
Niet iedere avond gebruik ik een nachtcrème, aangezien voor mijn huidtype het serum eigenlijk al voldoende is. Maar af en toe combineer ik graag het serum met een nachtverzorging voor een extra oppepper. Hiervoor gebruik de Bruno Vassari Multi-Effect Cream eveneens uit het AHA gamma met fruitzuren. Eigenlijk zou ik ook eens opzoek moeten gaan naar een basic hydraterende nachtcrème. Aangezien het AHA gamma van Bruno Vassari een krachtige lijn. Mocht ik 30 plus zijn dan zou ik ongetwijfeld deze 24H cream wel dagelijks gebruiken. Dus mocht iemand tips hebben voor een fijne basis nachtcrème, let me know!
Welke producten gebruik jij 's avonds?

6 opmerkingen:

  1. Mooie routine heb je ! De Kiehl's oogcrème vond ik best wel fijn !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten gebruik je!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik gebruik enkel een cleanser en een nachtcrème :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Altijd leuk om te zien wat andere gebruiken. Ik vind Bouche the Noël en de oogcreme van Khiels ook heel fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb super gevoelige huid, maar wil wel graag oogserum gebruiken! Is deze aan te raden? En waar is ie te koop???
    Wat heb je een onwijs leuke blog! ben druk aan het lezen! :)
    Liefs Susan

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan deze kopen bij de Kiehl's store. Zowel in België als in Nederland heb je er enkele verspreid over het land, maar ook online via de Kiehl's webshop. Bij Kiehl's kan je ook altijd binnen stappen en vragen naar enkele staaltjes. Op deze manier kan je de oogcrème thuis eens uitproberen om te kijken of het werkt voor jou.

      Bedankt!

      Verwijderen