22 nov 2013

CB12 VOORKOMT EEN SLECHTE ADEM

Iedereen kent het wel die vervelende slechte adem. Zo gênant en vervelend, maar oh zo menselijk. Maar helaas hoop je steeds dat het niet bij jou voorkomt. CB12 helpt het voorkomen en behandelen van een slechte adem tot 12 uur lang. Net als bij een gewone mondspoeling is dit een product dat je kan gebruiken ter aanvulling van een mondhygiëne. Spoel twee keer per dag met CB12 (bijvoorbeeld 's ochtends en 's avonds) voor een optimaal resultaat en wees zeker van je adem tijdens een goed gesprek met vrienden, een avondje uit, een spannende date of gewoon tijdens een drukke werkdag.
Een slechte adem ontstaat doordat er bacteriën in je mond voorkomen. Vooral op het achterste gedeelte van je tong, tussen je tanden en in je tandholtes. Deze bacteriën leven van overgebleven voedselresten. En zodra er zwavelgassen vrijkomen, ontstaat er een nare adem.
Hoe kan je een slechte adem opmerken bij jezelf? Lik met het achterste van je tong over de rug van je hand. En laat het speeksel even opdrogen. Als je er vervolgens aan ruikt, weet je of je een slechte adem hebt of niet. Andere tips nodig over hoe je een gebit gezond kan houden? Lees dan zeker mijn tips voor een gezond gebit.

Ik liet een testpanel de CB12 varianten (de gewone en de milde versie) uitproberen en het resultaat is zeer positief. Ten eerste is een mondspoeling een leuke, fijne verfrissende extra om te gebruiken nadat je je tanden gepoetst hebt. Maar daarnaast helpt het ook om je doorheen de dag zekerder te voelen. Het maskeren van vieze geurtjes is veel minder, doordat de oorzaak van het probleem aangepakt wordt. Echter kan je dit niet vergelijken met goedkope varianten van andere merken. Dit is een professioneel product dat de oorzaak van langdurige halitose (slechte adem) aanpakt. Halitose komt frequent voor bij personen met ontstoken tandvlees, een droge mond, door medicatie, ... .
CB12 kan gebruikt worden vanaf de leeftijd van 12 jaar en is geschikt voor zwangere vrouwen, of vrouwen die borstvoeding geven.
CB12 Te koop bij de apotheek. Prijs per stuk 15.99 euro.
Maak komaf met een slechte adem, en ga aan de slag met CB12. En voel je zekerder op je werk, tijdens de eindejaarsfeesten, maar vooral in het dagelijkse leven!

1 opmerking: