23 nov 2013

NIEUWE KARDASHIAN BEAUTY PRODUCTEN

De make up lijn van de Kardashian zusjes ken je intussen wel. Het merk onderging een naamsverandering en heet tegenwoordig Kardashian Beauty. Wat ik persoonlijk een beter passende naam vind dan Khroma Beauty. 
 
Intussen zijn er prachtige nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd voor de herfst van 2013. Aangezien ikzelf verzot ben op de oogschaduwpaletjes, ga ik vooral deze laten voorbij komen. Het Kourtney palet heb ik al ontelbare keren gebruikt en nog steeds ben ik er verzot op. Nu zijn er limited edition Kardazzle face palette. De buitenkant lijkt net alsof het doosje belegd is met pailletjes. Leuke giftset voor onder de kerstboom niet waar?
 
Het Kim Kardazzle face palet spreekt mij dit keer aan. Het is een prachtig naturel palet met wederom fijne blushes in het onderste laadje van het palet. Vandaar ook het hartje, want dit is wishlist materiaal.

 
buitenkant - Kloé's Kardazlle
Kim's Kardazzle - Kourtney's Kardazzle
 
Ook de Touch Tones Gradiënt Eye Kit is een leuk palet om in het huis te hebben. Het is een compact palet met daarin tal van bij elkaar passende kleuren die je onderling kunt mixen en matchen.
 
 
 

Sillhouette
Echo
Mirage
 

Te koop onder andere via de JohnBeerens beauty webshop.
Kardazzle face palet - 17.95 euro
Touch Tones palet - 15.95 euro
 
Wat vind jij van deze Kardashian Beauty producten?

4 opmerkingen:

  1. zijn mooie palettes heb ze zelf, de verpakking valt mij wel erg tegen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de paletjes er best mooi uitzien. Ik stel me alleen een beetje vragen bij de finish, want op het eerste zicht vind ik die er maar raar uitzien. Maar goed, dat kan ook aan de foto's liggen.

    BeantwoordenVerwijderen