23 okt 2013

UNITY COSMETICS GOES EINDHOVEN

Jullie weten allemaal dat ik af en toe tutorials maak voor het minerale make up merk Unity Cosmetics. Tot op heden is het merk online te koop via de webshop. Of als je geluk hebt via een verkooppunt (schoonheidssalon of kapsalon) bij jou in de buurt.
 
Gisteren ontving ik de nieuwsbrief waarin geweldig nieuws stond! Vanaf 18 november zal je Unity Cosmetics in een echte winkel kunnen kopen! In het oude pand van de Free Record Shop (rechts van de Hema) komt een winkel waarin webshops hun producten presenteren en verkopen. En Unity Cosmetics is één van deze winkels! Dus kom eens kijken vanaf 18 november, in de Rechtestraat 51 in Eindhoven. Ik denk dat dit een echte place to be wordt als je houdt van minerale make up!
 
Overigens is er ook nog ander interessant nieuws namelijk de UC nagellakjes zijn in promotie! Binnenkort krijgen de lakjes een nieuwe verpakking en komen er nieuwe kleuren uit! Waardoor de huidige lijn extra voordelig te koop aangeboden wordt. Haast je want op = op. Je betaalt ipv 5.60 euro nu 3.50 euro.
 
Van zulk nieuws word ik erg vrolijk! Ik wens Sonja en haar team alvast heel veel succes toe!

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuk nieuwtje! Helaas is Eindhoven te ver uit de buurt voor mij om even langs te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk ! Als ik eens in de buurt van Eindhoven kom , ga ik zeker eens een kijkje nemen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beetje ver eh... Maar wel leuk nieuws ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Voor alle bezoekers wellicht leuk om te weten; wij vertonen/verkopen een beperkt aanbod, en beginnen met onze make-up primer en een selectie van maar liefst 24 oogschaduwkleurtjes. En als je uit België komt, dan maak je er gewoon een gezellig dagje uit van, Eindhoven is supergezellig!
    @Steffi: dank je wel voor het onder de aandacht brengen van dit nieuws bij jouw trouwe Belgische blogbezoekers!!

    BeantwoordenVerwijderen