17 sep 2013

WEEKENDJE WEG MET TRAVELSIZE PRODUCTEN

Het is alweer voorbij! Niet te geloven dat mijn citytripje naar Parijs al gedaan is. Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Veel gedaan op weinig tijd, een ontspannend weekendje kan ik het niet noemen. Maar het was wel een toppertje! Mijn leukste beauty hotspots ga je zeker nog zien voorbij komen. Weekendjes weg, logeerfeestjes, citytripjes het liefst van al neem ik travelsize producten mee. Voor mij de uitgelezen kans om eens iets nieuws uit te proberen. En daarnaast zijn mini size producten ongelofelijk handig om mee te nemen. Ze nemen weinig plaats in en zijn ruim voldoende voor een paar dagen mee toe te komen.

Wat dacht je van deze twee leuke setjes. Beiden erg geliefde merken en als je het mij vraagt de moeite waard om zelf eens uit te proberen. Daarnaast zijn ze ook leuk om iemand cadeau te doen!

De My Kenzoki To Take Away set bevat drie chouchou producten: een voedend Masque Guimauve, een hydraterende dagcrème Crème Qui Fait Belle en een bodylotion Crème Pour La Peau Nue Sensuelle. Alles om er van kop tot teen 100% gehydrateerd uit te zien.





Een andere mooie travel set is de Travel Light van Rituals. Deze bestaat uit vier producten geleverd met een torentje van navulpotjes en een transparante reistas. Deze travel bag bevat eigenlijk de basics die je dagelijks nodig hebt zoals deo, shampoo, douchegel en bodylotion. De navulpotjes zijn ideaal voor je favoriete skincare.


De Rituals set is goedkoper in vergelijking met de Kenzoki travel bag. Je krijgt één product meer voor vier euro minder. Het is maar een kwestie van smaak. De Kenzoki To Take Away set bevat drie luxe producten, terwijl de Rituals Travel Light set een tas bevat met leuke producten. Maar die eerder dagelijks te noemen zijn.

Kenzoki To Take Away set - 24 euro (te koop bij Ici Paris XL)
Rituals Travel Light set - 20 euro (te koop bij Rituals)

12 opmerkingen:

  1. rituals meenemen is altijd fun! kun je niet mee missen. dat andere ken ik niet zo goed qua geur. Maar dat masker spreekt me wel aan om eens te proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die ga ik ook dringend uitproberen, ben er zelf ook erg benieuwd naar!

      Verwijderen
  2. ben verslaafd aan mini`s, zelf zou ik ook voor Rituals kiezen, maar dat van Kenzoki lijkt me ook wel erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik neem op reis quasi alleen maar samples mee, scheelt echt een hoop op het gewicht in de bagage.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Rituals producten zijn zo fijn! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kenzoki ziet er ook goed uit, maar neem de rituals maar mee

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kenzoki! Rituals ruikt enorm lekker, maar hun shampoo enzo kan ik écht niet aanbevelen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Met de shampoos van Rituals heb ik weinig ervaring. Deze travelsize gaat zeker mee op mijn volgend tripje, ben benieuwd naar wat ik ervan ga vinden.

      Verwijderen
  7. Oh, die van Rituals heb ik eens gehad, deze producten ruiken zo heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel handig! Die Rituals heb ik ook :-)

    BeantwoordenVerwijderen