14 sep. 2013

SLEEK | VINTAGE ROMANCE COLLECTION

Sinds deze maand is de nieuwe limited edition collectie van Sleek te koop. De Vintage Romance collectie is beperkt tot twee producten: een blush en een oogschaduwpalet. Limited editions zijn gevaarlijk voor mij. Ik word er ontzettend hebberig van.
 
Ik heb meerdere Sleek make upjes in huis. En iedere keer weer blijft de kwaliteit van de make up van Sleek mij verbazen. De prijzen zijn zeer betaalbaar, terwijl je toch een mooie kwaliteit in de plaats krijgt.
 
 
Ditmaal een 12-delig oogschaduwpalet waarbij er een mooie mix is tussen lichte en donkere kleuren en tussen mat en glanzend. Ideaal, want hierdoor is het palet multifunctioneel in gebruik. Ik hou van paarse tinten dus met dit palet zou ik ongetwijfeld mijn gading vinden. De blush Antique lijkt op de promofoto een oud roze kleur. Maar als ik online foto's en swatches van de blush bekijk, lijkt deze eerder licht bruin met een roze ondertoon en shimmers.
 
Het palet spreekt mij aan, de blush iets minder vanwege de glanzende partikeltjes. Deze zijn voor mij net een tikkeltje teveel aanwezig. Over het algemeen vind ik dat Sleek een mooie collectie in elkaar gestoken heeft voor de herfst. Hier kan je zeker mee aan de slag. Wat denk jij van deze Vintage Romance collectie?
 
Te koop online.
Sleek Vintage Romance palet 9.99 euro
Sleek Vintage Romance blush 5.49 euro


9 opmerkingen:

 1. Ik ben ook helemaal weg het palet. Echt prachtige kleuren! De blush is inderdaad iets minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb mijn setje al meteen besteld zodra deze online was , LOL
  Ik ben eveneens een zwakkeling als het op LE collecties aankomt en deze sprak mij echt enorm aan !
  Heb de blush ook genomen , ondanks de glittertjes wou ik hem toch uitproperen , ik denk dat dit zelfs een prachtige oogschaduwkleur kan zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat oogschaduwpalet is echt prachtig! Ik hou ook heel erg van paarse kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit, die oogschaduw ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De blush is ook niet 100% mijn ding, het palette daarentegen ziet er heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie collectie ! De blush bevat inderdaad veel glinsters

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat palletje heb ik gebruikt bij mijn trouw :-D

  BeantwoordenVerwijderen