27 aug 2013

EUCERIN | REVIEW EVEN BRIGHTER DAGCREME EN SERUM

Iedere huid is anders. Daarom is het zo belangrijk dat je de juiste huidverzorging gebruikt. Enkel dan bekom je mooie resultaten. Eucerin introduceerde in het voorjaar een nieuwe huidverzorgingslijn Even Brighter. Bestaande uit twee producten die als doel hebben hyperpigmentatie aan te pakken. Pigmentvlekjes zijn zeer herkenbaar en worden vaak geassocieerd met ouderdom. Ze ontstaan door een ophoping van melanine op dezelfde plaats. De oorzaak ervan is heel divers. Vaak is de zon de boosdoener, maar ook andere factoren spelen een rol zoals hormonen, medicatie, zwangerschap, ... . Eucerin geeft als indicatie de leeftijd vanaf 40 jaar mee, maar uiteraard kan je dit duo ook gebruiken als je jonger bent en last hebt van bruine pigmentvlekjes in het gelaat. Een testpanel ging de uitdaging aan.
Het testpanel is een 65 plus dame met hyperpigmentatie in het aangezicht.
De verpakking van de Even Brighter dagcrème oogt sober. Hier is zeker niets mis mee, het is een stevig glazen potje. De textuur ziet er rijk uit, maar voelt niet dik noch vet aan op de huid. De dagcrème heeft zelfs de eigenschap om snel in te trekken. De huid voelt fris en gehydrateerd aan. De spf  30 beschermt en voorkomt de vorming van nieuwe vlekjes.
Het Even Brighter serum heeft een leuke verpakking. Geen standaard pompflacon, maar wel zes afzonderlijke kleine flesjes. Het serum breng ik plaatselijk aan. Vooral op de plaatsen waar de pigmentvlekjes overduidelijk zijn. De textuur is vloeibaar, maar wel zuinig in gebruik.
Na vier weken het Even Brighter duo te gebruiken, begon ik stilaan de eerste resultaten te zien. De grote grillig donker bruine pigmentvlekjes zijn verbleekt. En na acht weken gebruiken was het effect nog duidelijker. Weg zijn de vlekjes niet, maar ze zijn minder opvallend. Mijn huid ziet er fris en gezonder uit. Ik oog minder oud vanwege de egalere teint.

De producten zijn enkel en alleen te koop bij de apotheek. Persoonlijk koop ik niet vaak huidverzorging bij de apotheek, maar dit duo bevalt mij. De verhouding prijs-kwaliteit zit goed. Dit zijn twee producten die een heraankoop waard zijn.
Te koop bij de apotheek of parafarmacie (iU).
Even Brighter dagcrème 50 ml - 24 euro
Even Brighter serum 30 ml - 28 euro

8 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Ik heb het effect gezien bij de testpersoon in kwestie en het zijn echt mooie resultaten. Ik heb zelf de producten al aangeraden aan andere dames omdat ik gezien heb wat het effect is.

      Verwijderen
  2. Nog niet echt nodig voor mijn huid... maar het lijken me wel fijne producten! Ook je vernieuwde lay-out is erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waarom waarom waarom lees ik dit? Nu wil dat concentraat dus kopen :-) Ik heb last van hyperpigmentatie (cry) en ik vecht er al jaren tegen, zonder succes.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wie weet brengen deze producten wel raad. En bovendien valt de prijs vind ik zeer goed mee.

      Verwijderen
  4. Eucerin heeft wel goede producten vind ik :-) ! Zelf heb ik gelukkig geen last van vlekjes, of het zijn sproetjes maar die hoeven niet weg :-)! Zou wss zelfs niet lukken :-)!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb zelf nog nooit iets van Eucerin getest, ben wel benieuwd naar meer!

      Verwijderen