2 aug 2013

GARNIER | HYDRA MATCH FIRST IMPRESSION

De voorbije twee weken heb ik een aantal producten opgebruikt die tot mijn vaste huidverzorgingsroutine behoorde. Deze zijn intussen al vervangen door nieuwigheden die ik dol graag wou uitproberen. Het leven van een beautyblogger blijft leuk! Niet alleen heb ik nieuwe reinigingsproducten (waarover later meer) in gebruik, ook gebruik ik een nieuwe dagcrème. Ik test samen met 1999 ander Insiders testpersonen het nieuwe Garnier Hydra Match gamma uit. Garnier lanceerde eerder dit jaar vier dagcrèmes met elk een andere textuur waarbij de textuur afgestemd wordt op je huidtype. Ik schreef eerder al eens dat het totaal concept van dit nieuwe gamma mij aanspreekt. Daarom ben ik ook zo blij dat ik deze zelf eens kan onderwerpen aan een ultieme hydra test!

Ik startte met het gebruik van de Hydra Match voor de normale huid (crème textuur). Niet alleen zijn de verpakkingen heel erg leuk en schattig, de crème zelf ruikt fris en aangenaam. De textuur is naar mijn mening eerder een gelcrème en voelt luchtig aan op je huid. Ondanks dat gevoel, ben ik na een paar keer gebruiken overgestapt naar de Hydra Match voor de gecombineerde huid (sorbet textuur). Ik denk dat de gewone versie op dit moment voor mij een tikkeltje te rijk is vanwege de zomerse temperaturen. Mijn huid voelt en ziet er meer gematteerd uit met de sorbet versie. Ook hier wederom een frisse geur, maar de textuur zelf daaraan moet ik nog even wennen. Je zou het kunnen vergelijken met een siliconen primer. Zo'n textuur ben ik nog nooit eerder tegen gekomen bij andere merken.


Over het hydratatie nivea van de producten zelf kan ik nog niet zoveel vertellen, aangezien ik de producten nog maar zo'n drie weken in gebruik heb waarvan twee weken intensief. Ik test altijd skincare minimaal een viertal weken aangezien je na vier weken gebruik pas echt resultaten kunt opmerken. Dus mocht je het leuk vinden wil ik nog een uitgebreide review online plaatsen. De Hydra Match voor de normale huid gebruik ik nog steeds maar dan 's nachts. Een klein minpuntje vind ik wel dat er geen SPF in zit.
Te koop bij de drogisterij en supermarkt. Prijs per stuk 5.99 euro.
Heb jij ervaring met het Hydra Match assortiment?

5 opmerkingen:

  1. Mijn zus heeft de versie voor gecombineerde huid en die gebruik ik nu ook al een paar dagen. Ben benieuwd naar je uitgebreide review!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat is jouw eerste indruk? Uiteraard komt er nog een review online als je daar interesse in hebt ;-)

      Verwijderen
  2. ik ben alvast erg benieuw naar je mening want deze lijken me wel erg intressant. En inderdaad, ik vind spf ook wel iets belangrijk

    BeantwoordenVerwijderen