3 aug 2013

DE NIEUWSTE PARFUM LANCERINGEN

Ik ben altijd benieuwd naar welke nieuwe geuren de grote parfumhuizen lanceren. Ik heb intussen een parfum stash opgebouwd van meer dan 20 parfums. Dus dat zijn er heel wat, maar toch blijft het mij steeds weer interesseren. Een signature geur heb ik niet, maar uiteraard heb ik wel een aantal parfums die ik meer gebruik zoals L'Eau d'Issey, Be Delicious by DKNY en Fuel for Life (maar dan vooral in de wintermaanden). Intussen kreeg ik weer heel wat nieuwtjes binnen over nieuwe geuren die recent gelanceerd zijn of die misschien nog op de markt moeten komen.

Limited editions zijn voor mij onweerstaanbaar. De nieuwste geur van Lanvin Eclat d'Arpège Pretty Face is er zo eentje. De verpakking ziet er jong en speels uit. Persoonlijk denk ik dat ze met de geur zich ook richten op een jonger doelpubliek. De geur is fruitig en bloemig tegelijk. Waarbij er harmonie akkoorden zijn tussen witte muskus, cederhout uit Libanon, Siciliaanse citroen en seringen.

Te koop vanaf september 2013 bij Planet Parfum
eau de toilette 50 ml - 58 euro
  

 
 
Calvin Klein introduceert een nieuwe damesgeur onder de naam Down Town. De verpakking straalt rust en eenvoudig uit. De geur wordt omschreven als bloemig - houtachtig. Een heldere topnoot met citroen en nerolie. Een pittig contrast in het hart tussen roze peper en bloemblaadjes. Terwijl de basis enkele houtsoorten bevat zoals Texaans cederhout, wierook en muskus.
 
Te koop vanaf augustus 2013.
eau de parfum 30 ml - 44 euro/ 50 ml - 59 euro/ 90 ml - 77 euro 
 
Het Dior Addict assortiment is uitgebreid met de nieuwste Addict-telg Eau Délice. Een joie de vivre eau de toilette met als boegbeeld voor deze campagne Daphne Groeneveld. Een knappe dame die volgens mij volledig terecht zichzelf een Dior dame mag noemen. De geur zelf is flirty en vrolijk. Enkele geur akkoorden zijn veenbes, ylang ylang en jasmijn.
 
 
Te koop sedert juni 2013.
eau de toilette 20 ml - 51.11 euro/ 50 ml -  75.10 euro/ 100 ml - 106.40 euro 
 
De nieuwe Marc Jacobs Honey geur heb ik intussen al eens besnuffeld bij de parfumerie. Naar mijn mening een leuke geur, maar niet helemaal uniek. Het is een geur waarbij ik een déjà vu effect heb. Precies alsof deze al bestaat. Heel gek, maar desondanks een geur die bij mij past. Je mag een vrolijke fruitige geur verwachten die ideaal is voor de tijd van het jaar. Een fruit cocktail bestaande uit peer, mandarijn en perzik omhult jou samen met kamperfoelie, oranjebloesem, honing (of course) en vanille.
 
Te koop sedert juli 2013.
eau de parfum 30 ml - 52 euro/ 50 ml -  71 euro/ 100 ml - 91 euro 
 
Ook voor de budgetistas is er een nieuwe geur op de markt van Playboy voor hem en voor haar.  De nieuwe geuren Super Playboy gaat over verleiden en aantrekken. Ben je klaar voor een spannende avond?

 
De geuromschrijving van de damesgeur vind ik geweldig. De kracht die verleidt (top) is margarita, mandarijn en de zoete geur van energy drinks. Huh? Dat laatste vind ik wel een grappig element. De kracht die betovert (hart) is exotische paradijsbloem en zoete fresia. Terwijl de basis een onvergetelijke indruk nalaat met amber, muskus en massioahout.
 
Te koop sedert juli 2013 bij de drogisterij.

eau de toilette voor hem 100 ml - 13.99 euro 
eau de toilette voor haar  30 ml - 13.99 euro/ 50 ml -  17.99 euro
 
Voor welke nieuwe geur ga jij?

5 opmerkingen:

  1. Ik zoek meestal iets fruitig en bloemig met wat muskus.. zoals catch me van Cacharel. En mijn laatste aankoop is Love, Chloé, ook een LE!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De nieuwe Marc Jacobs is zo schattig :-) Zelf draag ik momenteel Innamorata Lovely Rose van Blumarine.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben wel erg benieuwd naar die van Calvin Klein en Marc Jacobs!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dior en Marc Jacobs gaan mij het meeste kunnen verleiden in de parfumerie ;)

    BeantwoordenVerwijderen