26 aug 2013

BEAUTY TREASURES IN EEN NIEUW JASJE & DE BATTERIJEN ZIJN WEER OPGELADEN

Welkom op de vernieuwde Beauty Treasures pagina! Hopelijk ben je niet verschrokken, maar wel aangenaam verrast door de nieuwe lay out! Uiteraard heb ik deze hele klus niet alleen klaar gespeeld. Ik ben geholpen door de lieve charmante Frauke. Muchos gracias meid! Heel veel gaat er niet veranderen, ik ga gewoon verder met hetzelfde. Met andere woorden dagelijks blijven er leuke beauty updates online komen.
 
En voor de rest ben ik net terug van een heerlijke vakantie in Duitsland/Oostenrijk. De batterijen zijn weer helemaal opgeladen. Ik geniet nu nog een weekje verder van de rust vooraleer ik opnieuw aan het werken ga. Tijd zat om leuke nieuwe artikels voor jullie voor te bereiden!
 
Maar ik ben eigenlijk stiekem heel erg benieuwd wat je van mijn nieuw jasje vindt, dus laat zeker in de comments jouw mening na.

11 opmerkingen: