2 jul 2013

WIN EEN ORAL B TRIZONE 5000 - GESLOTEN

Gisteren kon je al lezen over mijn ervaringen met de OralB Trizone 5000. Een toppertje en een ware aanrader, al kan ik mij inbeelden dat voor velen de prijs een tegenvaller is. Vandaar goed en vooral leuk nieuws. Want ik mag namelijk van OralB zo'n super deluxe elektrische tandenborstel verloten onder één van mijn Belgische lezers.


Hoe kan je deelnemen?

Laat een reactie na bij de comments zodat ik weet dat je meedoet en vertel waarom jij deze Trizone wil uitproberen. Anonieme reacties kunnen niet goedgekeurd worden. Stuur vervolgens een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be ter bevestiging en onder welke naam je de comment nagelaten hebt.

Volg StyleUnited via Facebook en/of Twitter.
 

Extra winkansen zijn altijd nuttig om te verzamelen, zeker als je zo'n prachtige prijs in de wacht wil slepen! Graag melding hiervan maken in de comment of in je mailtje.

Meedoen kan tem 13/07/13 middernacht. De winnaar ontvangt van mij persoonlijk op 14/07/13 een mailtje. Enkel Belgische deelnames kunnen aanvaard worden.
 
Bonne Chance!

9 opmerkingen:

  1. janssens anne marie2 juli 2013 om 19:38

    Betere mondhygiëne draagt bij tot een mooiere glimlach, frissere adem en wittere tanden. Ik ben ervan overtuigd dat ‘Trizone’ de daad bij het woord voert!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah dat wil nu wel lukken seg! Ik heb vandaag nog op het punt gestaan om er eentje te kopen. Maar de prijs is wel een beetje een tegenvallertje. Ik zou hem willen voor.. een betere mondhygiëne, wittere tanden, frissere adem..en dat tandarts glad gevoel
    * Een poetske hier een lachske daar.. met oral-B os het zo klaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe graag mee! Het ziet er echt zo'n goed machine uit en met dat timertje erbij kan je het volgens mij niet laten om elke dag netjes en uitgebreid je tanden te poetsen. Ik heb nogal snel last van ontstoken tandvlees en hoop dat deze turbo trizone me hierin kan helpen!

    Ik volg je trouwens op bloglovin en twitter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe mee! Ik gebruik al mijn hele leven een gewone tandenborstel, kort heb ik wel eens een elektrische gebruikt als ik ongv. 10 jaar was. Die was jammer genoeg na enkele maanden al stuk. Sinds een paar weken denk ik erover na een elektrische tandenborstel aan te schaffen. Er gaat namelijk niets boven een goede mondhygiëne en witte tanden en een frisse adem zijn natuurlijk wel belangrijk. Ik zou de tandenborstel dus graag winnen.

    Door wittere tanden heb je een mooiere glimlach! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beerten Katleen3 juli 2013 om 10:32

    Ik zou graag de oral B trizone winnen omdat het mij een goede tandenborstel lijkt en ook de timer die erbij zit lijkt me leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Count me in!! Ziet er echt een fantastische tandenborstel uit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou graag deze elektrische tandenborstel willen, gezien ik het zelf nog maar één keer heb gebruikt. Je commentaar is zo positief, dat je me (bijna) hiermee al overtuigd heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. zou super zijn om deze te winnen, dus ik doe heel graag nog mee

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anne-Laure Denolf13 juli 2013 om 14:54

    Ik doe heel graag mee, ik doe alles om mijn tandjes mooi wit en verzorgd te houden. Ik zou deze tandenborstel dan ook heel graag uittesten. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen