14 jul 2013

SHOPLOG | SALLY HANSEN EN BE CREATIVE

Het is lang geleden dat ik nog eens een shoplog/haul post gemaakt heb. Niet verwonderlijk, want ik heb de laatste maanden niet veel make up aankopen gedaan. Eerder hetgene wat ik nodig had, bij aangekocht. Bij Ici Paris XL in Antwerpen vond ik enkele leuke producten van hun nieuwe merk BE Creative en enkele dagen later shopte ik bij Ici Paris XL in Maastricht tegen aantrekkelijke prijs Sally Hansen nagellakjes. Toevallig twee keer bij Ici Paris XL. 
 
De aantrekkelijke prijzen van de lakjes van Sally Hansen kwam vooral doordat er een actie was (21% korting op het gehele assortiment). Aangezien ik al een hele tijd de base- en topcoat van Sally Hansen wou proberen, zag ik mijn kans. Ik testte de Insta-Dri anti-chip topcoat al eens op een event. Waarbij ik verbaasd was hoe snel mijn nagels droog waren. Verder shopte ik de Diamond Strength instant nail hardener voor sterke nagels, iets wat ik niet meteen heb. Een review van de producten mag je zeker nog verwachten.


Sally Hansen Insta-Dri 9.99 euro (normale prijs)
Sally Hansen Diamond Strength 11.99 euro (normale prijs)
 
BE Creative is het nieuwe merk van Ici Paris XL. Het is een volledige make up lijn conform de laatste nieuwe trends, biedt professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ik koos voor twee lippenproducten die bij IPX op de Meir in een schap apart stonden. Volgens mij behoren deze twee tot een limited edition lente collectie. Maar helaas kan ik nergens online daar iets van terug vinden.

Harmony lipstick - Crush lipgloss


Licious Lips Intense Gloss Crush 12.95 euro
Glanzende Lipstick Harmony - 12.95 euro

8 opmerkingen:

  1. Naar die insta-dry top coat ben ik nu wel benieuwd! Hoe lang moest je ongeveer wachten tot je je handen weer kon gebruiken zonder mess up gevaar?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet niet meer precies hoelang, maar ik ga het opnieuw uittesten en je hoort het binnenkort in een review! Maar ik was verbaasd dat het zo snel was.

      Verwijderen
    2. Goodie! Ben benieuwd naar de review dan :-)

      Verwijderen
  2. Ben benieuwd of de Insta - Dry net zo goed is als de Sèche-vite... Kijk al uit naar de reviews!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die treatments van Sally Hansen zijn in ieder geval al goed! heb er ook al verschillende dingen van geprobeerd

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne items heb je geshopt! Sally Hansen's topcoat wil ik ook nog eens proberen .

    BeantwoordenVerwijderen