1 jun 2013

TIP | ESPRIT WEBSHOP

Vorig weekend was ik het weer meer dan grondig beu, dus besloot ik te gaan window shoppen. Veel beter dan in regenachtig weer buiten te zitten rond dwalen in haast verlaten winkelstraten. Ik besloot een kijkje te nemen in de Esprit shop en dan meer bepaald naar hun nieuwe zomer collectie!

Tropical Island zo heet de nieuwste collectie bevat heel wat leuke kleding items. Denk maar aan zomerse kleedjes, frisse topjes, 3/4 broeken, bikini's, leuke sandalen en fashionable accessoires.
Ik spotte online ook een trouw- en feestkledij gamma. Iets wat mij nog nooit eerder opgevallen was. Ideaal om deze collectie eens van dichterbij te bekijken als je binnenkort een (trouw)feest gepland staan hebt. Maar toch het graag budgetvriendelijk houdt. Aangezien de meeste kleedjes onder de 90 euro geprijsd zijn.

Ikzelf vind het handig dat je op de Esprit shop gewoon alles kunt terug vinden voor man, vrouw en kids. Uit ervaring weet ik dat je de E-shop als zeer betrouwbaar mag beschouwen. Ik heb samen met mijn vriend al meerdere malen online een bestelling geplaatst. Steeds kwamen de kledingstukken zorgvuldig verpakt aan. En het grote voordeel is, je hoeft niet aan te schuiven bij drukke paskamers.  Weg met vervelende winkeldames want je kan op je gemak thuis passen.

Wist je trouwens dat de Esprit shop gratis levering biedt aan huis. En mochten de kleren die je besteld hebben niet jouw maat zijn of niet jouw ding. Dan kan je op een eenvoudige manier gratis retourneren. Je kan retourneren binnen de veertien dagen. Er wordt namelijk een sticker bij je pakket geleverd dat je op je doos dient te kleven en vervolgens dien je het pakket terug te brengen naar je post filiaal. Handig niet waar?  De aangekochte goederen kan je betalen via verschillende betalingsmogelijkheden: visa, mastercard, paypal en overschrijving.

Heb jij ervaring met de online shop van Esprit?

6 opmerkingen:

 1. Ik vind Esprit een beetje braaf.. ik hou meer van stoer en sexy :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook niet zo mijn stijl, ook een beetje te gewoontjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeer trouwe en opperbest tevreden klant van Esprit online shop vooral voor kids. Leuke kledij en de maten zijn ruimer dan merken als bijvoorbeeld Mexx e.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat het doen van inkopen van korting webwinkel is lucratief als het geeft je een kans om het beste te krijgen op lage prijzen ondanks de geologische verschillen

  BeantwoordenVerwijderen