31 mei 2013

ONLY YOU | EEN IDEALE HANDLOTION VOOR OVERDAG

Een tijdje geleden was bij Ici Paris XL opzoek naar een cadeautje. Heel toevallig belandde ik bij het schap van Only You en meteen sprongen de handlotions mij in het oog. Ik had er eerder al eens kennis meegemaakt. Hoogtijd om deze handlotion te onderwerpen aan "de Beauty Treasures test".

De handlotion is verkrijgbaar in drie geuren: pomegranate, coconut en green tea waarbij je ook telkens de bijpassende handwash kunt aanschaffen. Oogt mooi om ze naast elkaar te plaatsen in je keuken, badkamer, washok,... . Zelf heb ik de handlotion in de geur Coconut. De geur is niet alleen kokosnoot, maar een combinatie van kokos met Tiaré. Klinkt behoorlijk zomers niet?

De handlotion heeft een fijne lichte textuur. Vandaar dat ik deze handlotion ook zo ideaal vind voor overdag te gebruiken. Ik hou niet van dikke (vette) crèmes die dan de nodige tijd nodig hebben om geabsorbeerd te worden. Overdag moet het vooruit gaan en deze lotion is zo licht en dun dat deze haast onmiddelijk opgenomen wordt door mijn handen. Laat een zacht gevoel na op de handen en je merkt dat ze meteen weer gehydrateerd worden. In de winter of bij (extra) droge handen kan het zijn dat je deze handlotion niet voedend genoeg vindt. Zelf gebruik ik 's avonds voor het slapen gaan ook een ander product. Mocht je binnen het Only You gamma willen blijven, dan kan je eventueel kiezen voor de Velvety Hand Repair handcrème. Wat me wel opviel bij Ici Paris XL, ze hebben nergens van de Only You producten een tester.


De pompflacon is handig en hygiënisch. Bij mij staat deze op het werk op mijn bureau. De geur is 100% kokos. Van de zomerse Tiaré merk ik weinig. De geur blijft vrij lang hangen en is overheersend. Een klein minpuntje aan de geur vind ik wel dat de kokos nogal kunstmatig ruikt. De volgende keer zou ik deze geur niet meer aankopen. Op het event waar ik deze handlotions voor het eerst zag, gebruikte ze toen voor een handmassage de Green Tea handlotion. En bij die geur had ik helemaal niet dat kunstmatige. Maar voor de rest geen enkel negatief element over de Only You handlotion.

Hieronder nog even de handlotion en hand wash samen op de foto. Ditmaal in de Green Tea variant.


Te koop bij Ici Paris XL. Prijs per stuk 6.50 euro (240 ml).

8 opmerkingen:

 1. Klinkt goed! En goed van prijs! Eentje om te onthouden als die van Rituals op is :)
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beetje jammer van de geur, maar dat heb je wel eens met kokosnoot, ik hou hem alleszins ook in de gaten als de mijne op is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke verpakking! De green tea versie lijkt me erg lekker ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh klinkt goed ! Deze zou ik wel op mn bureau op het werk durven zetten !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! De geur lijkt me héérlijk!

  BeantwoordenVerwijderen