29 jun 2013

SABON | MUD MASK - EERSTE INDRUK

Sabon en ik zijn geen dikke vrienden. Nadat ik een vreselijke shopping ervaring gehad heb bij Sabon, ben ik er eigenlijk nooit meer binnen geweest. Best wel jammer, want de producten ansich vond ik altijd prettig. Afgelopen zondag liep ik na lange tijd nog eens bij een Sabon winkel binnen. De klantvriendelijkheid en begaanheid met de klanten stond volledig in contrast met hetgene ik meegemaakt heb bij Sabon Wijnegem. Maar bon, ik was blij nog eens binnen gesprongen te zijn in de winkel in Maastricht. Sabon heeft op dit moment in België geen filialen meer. Sabon heeft wel opnieuw toekomstplannen voor ons landje.
Ik testte aan het water eiland een scrub, douche olie en bodylotion uit. Stuk voor stuk heerlijke producten. Maar vanwege mijn grote voorraad besloot ik toch niets te kopen. Maar ik kreeg wel een royale sample mee van het Mud Mask. Het wordt omschreven als een reinigend masker dat je dient aan te brengen op een reeds gereinigde huid en het vervolgens 10 à 15 minuten dient te laten inwerken. Het hoofdingrediënt dode zeemodder zorgt voor een diepe reiniging.
net aangebracht - na 15 minuten
Mijn eerste indruk over dit product is super! Het voelt verfrissend aan tijdens het aanbrengen, heeft een aangename geur. Iets wat ik niet verwacht had van een modder masker. Het is een masker dat opdroogt en vervolgens wel een beetje trekkerig kan aanvoelen. Persoonlijk stoort dat mij niet. Het verwijderen verliep iets minder vlot, maar ik moet wel toegeven dat ik een dikke laag aangebracht had. Wellicht als je het masker dunner aanbrengt en je het verwijdert met warm water ondervind je waarschijnlijk geen problemen. Mijn huid voelt zuiver aan en ziet er fris uit na gebruik. Ik merk ook dat mijn huid mooi doorbloed is en zo'n lief roze kleurtje heeft. Echter is die bovengenoemd mijn first impression over het Mud Mask.
Dit masker heeft alvast mijn interesse opgewekt. Wishlist materiaal!
Wist je dat Sabon een webshop heeft die naar België verzend?

5 opmerkingen:

  1. Hmmm interessant! Ik moet bijna een nieuw masker kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Sabon een heel fijn merk, alleen jammer dat het personeel zo tegenvalt. Meestal bestel dus gewoon online en dus op de gok.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moet ook toegeven dat ik uit het verleden niet zo'n goede ervaringen heb met het personeel bij Sabon. Maar in Maastricht was de service wel super! Lieve mevrouw met de nodige kennis.

      Verwijderen
  3. Hartelijk dank voor de review!

    In 2012 zijn we - met nieuw management en eigenaren doorgestart - en er is sindsdien veel veranderd bij Sabon. We zijn benieuwd naar jullie slechte ervaringen met Sabon personeel. We zouden het op prijs stellen als je/jullie eventueel commentaar/ervaringen mailen naar Henriette via info@sabon.nl. Daar kunnen we van leren. Bij voorbaat hartelijk dank! Namens Sabon, Reinier Willems

    BeantwoordenVerwijderen