26 jun 2013

RITUALS | OPENING GROOTSTE STORE TER WERELD

Wist je dat de grootste Rituals store in België gevestigd is? Haast niet te geloven, maar vorige week opende in Antwerpen een prachtige Rituals winkel met maar liefst 106 vierkante meter shopping gebied. Een heerlijk paradijs om in te vertoeven. Ik had de mogelijkheid om bij de opening aanwezig te zijn en enkele foto's te maken. Deze nieuwe Rituals store ligt pal aan de Meir. Ondanks dat het een grote winkel is, verliest het zijn charmes niet. Je zou de indruk kunnen krijgen dat het assortiment in deze shop groter is. Maar vergis je echter niet, want elke Rituals store bevat hetzelfde assortiment en hoeveelheid producten.

 
 
Het bijzondere aan de Rituals store in de Leysstraat is, dat het een leuke make up corner heeft achteraan in de winkel. Waar je steeds terecht kunt voor make up advies. Daarnaast zijn er twee water eilanden waar je naar hartenlust de body producten kunt uitproberen. Perfect om de scrubs en doucheschuims eens te ontdekken, uit te proberen en te ruiken. In totaal omvat het complete Rituals assortiment zo'n 400 producten. Veel hé! De nieuwste collectie Laughing Buddha zorgde voor de nodige geïnteresseerde blikken.


Momenteel is er een leuke actie. Bij besteding van 35 euro of meer ontvang je gratis een giftset met daarin twee mini size producten uit de Laughing Buddha collectie.

Op de facebook pagina van Beauty Treasures vind je nog extra foto's terug van de opening.
 
Wat is jouw favoriet Rituals product?
 


11 opmerkingen:

  1. ooh i love rituals! jammer dat ik niet op de opening was :(
    ik hou van de douchegel (witte fles, onthoud de namen niet), deo groene flacon, bodymilk wit, geurstokjes sweet sunrise

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De geurstokjes Sweet Sunrise staan momenteel ook in mijn living! Nu heb ik een nieuwe geur gekocht.

      Verwijderen
  2. Zeker weten dat ik hier naartoe ga gaan als ik nog eens in Antwerpen ben! Die 106 m² hebben me overtuigd! :D hehe... Ik ben dol op de doucheschuim van Rituals, vooral die van de Ayurveda lijn. Hier heb ik ook een bodylotion van en die combinatie is super! Ook de handcreme van rituals is erg goed... Topmerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier spring ik zeker eens binnen de volgende keer dat ik in België ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk.. als ik de volgende keer in A'pen ben , ga ik zeker eens binnen! Benieuwd naar die grootste winkel :)
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga binnenkort ook eens kijken, ziet er zo'n mooie winkel uit! Mijn favoriete Rituals product is de Tao Bed & Body Mist!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waaw leuk dat het de grootste is :d

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie winkel! Sinds kort is er ook een Rituals in Aalst. Da's iets dichter voor mij :)

    BeantwoordenVerwijderen