9 mei 2013

TAHITI | REVIEW LE SECRET DOUCHELIJN

De nieuwste Le Secret douchegel lijn van Tahiti werd vorige maand gelanceerd en zou nu stilaan zowat overal te koop moeten zijn. Heb je deze nieuwelingen al gespot? Intussen heeft het mij alvast de mogelijkheid gegeven om de drie douchegels uitgebreid uit te proberen. Ik heb intussen een artikel online staan met de algemene uitleg over dit nieuwe Tahiti gamma.
 

Tahiti douchegels behoorde in het verleden reeds tot mijn favorieten. Ook de nieuwe geuren vind ik toppers. Heerlijke geurcombinaties die je in vervoering brengen en je badkamer heerlijk laten ruiken. Echter blijven de geuren niet op mijn huid hangen, jammer want ze zijn echt lekker. Een bodylotion in deze geuren zou zeker niet slecht zijn! Misschien een ideetje voor een nieuwe productlijn?

Ik gebruik altijd een douchepuff en hiermee krijg je instant een heerlijke dikke schuimlaag. Doordat het crèmes zijn, voelt de schuim heerlijk zacht en romig aan op mijn huid. Na het douchen heb ik niet meteen nood aan een bodylotion, maar dat is uiteraard afhankelijk van je huidtype. Een (extreem) droog huidje zal dat daarentegen wel nodig hebben om te vermijden dat er een trekkerig gevoel ontstaat.
handige en hygiënische flacons
 
Stuk voor stuk heerlijke geuren. Al moet ik toegeven dat ik had verwacht dat de Passievrucht & Monoï mijn favoriet ging zijn. Wat niet is, maar wel de Jasmijn & Groene Thee variant. De Passievrucht & Monoï geur is fruitig en een beetje zoetig, terwijl de Jasmijn & Groene Thee eerder fris bloemig is en de Magnolia & Karité boter een warme bloemen geur. Dus voor ieder wat wils.

Hier twijfel ik niet aan, deze gaan nog zeer regelmatig opnieuw in mijn badkamer belanden. Ook vanwege de fijne kleine prijs die je er maar voor moet betalen.
 
Te koop bij de supermarkt en drogisterij. Prijs per stuk 3.35 euro.

9 opmerkingen:

 1. Ik ben erg benieuwd naar deze! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze lijken me alledrie heerlijk en ik zal ze zeker meenemen zodra ik in Frankrijk ben want hier verkopen ze deze lijn helaas niet.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah dat wist ik niet dat ze niet te koop zijn in Nederland. Of je kan eens komen shoppen over de grens bij ons ;-)

   Verwijderen
 3. die met passievrucht spreekt mij het meest aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb dit nog nooit gezien, ga eens kijken!

  BeantwoordenVerwijderen