18 mei 2013

ACHTER DE SCHERMEN | CAUDALIE EVENT

Afgelopen donderdag ging ik naar een event in Antwerpen georganiseerd door het merk Caudalie. Misschien ken je het, misschien nog niet. Maar ik kan je wel verzekeren de volgende maanden komt hier heel wat leuks over online aangezien ik een beetje gebeten ben door de Caudalie vibe. Caudalie is een Frans merk dat opgericht is door Mathilde Thomas vanuit de passie voor huidverzorging, maar waarbij toch de nodige aandacht geschonken wordt aan de natuur. Namelijk in de producten zitten een enorm hoog percentage natuurlijke ingrediënten, geen parabenen en ze testen niet op dieren. Dus dat aspect zit al helemaal goed.
 

Jambes Divines - Huile Divine - Gommage Divin - geurkaars
 
Ik ging richting Antwerpen voor kennis te maken met hun nieuwste (zomer) gamma namelijk de Divines lijn. Een topper hieruit die je misschien wel al kent is de Huile Divine. Deze werd vorig jaar gelanceerd en is een olie die je zowel voor huid, haar als gezicht kunt gebruiken. Deze is verrijkt met allerlei pure oliën oa druivenpitolie, argan en met een heerlijk zwoel parfum. Nieuw in het gamma is de Jambes Divines. Je zou deze kunnen omschrijven als een getinte lotion voor het lichaam zonder dat er sprake is van een zelfbruiner. Ik moet toegeven dat ik wel onder de indruk ben van de nieuwste telg van Caudalie. De kleur is natuurlijk en geeft een goudbruine, satijnachtig effect op je lichaam. Werkt hydraterend en ik vond zelfs dat het op de benen leek alsof je een panty aan had. Zo glad en egaal oogde het geheel. De formule van de Jambes Divines is voor 92.8 % natuurlijk. En goed nieuws! Er zitten johannesbrood extracten in verwerkt die het bruiningsproces activeren (maw je melanine productie op gang brengen). 's Avonds kan je gewoon met water en zeep je tintje verwijderen.
 

 

 
Maar niet alleen schitterde de Jambes Divines, want er komt ook een scrub Gommage Divin, een geurkaars en een mini size (50 ml) van de Huile Divine in het gamma. Ik kan niet wachten om deze producten in huis te halen! Ik ga alvast aan de slag met de Jambes Divines al is het voor de moment niet echt rokjes tijd... Maar zodra het weer wat beter is en ik de kans krijg dit product uit te proberen. Laat ik je zeker mijn mening weten in een review.

Heerlijke cocktails Lazy Red Cheeks
 
Geweldige locatie namelijk Cocktails at Nine - place to be als je houdt van cocktails

Te koop bij de apotheek en iU vanaf 21 mei 2013. Prijs per stuk Jambes Divines (100 ml) - 28.16 euro.

10 opmerkingen: