3 apr 2013

THE BODY SHOP | LEONA LEWIS COLLECTIE

Afgelopen zaterdag liep ik tijdens het shoppen voorbij The Body Shop en natuurlijk wou ik even binnen gaan kijken #beautyaddict. Niet dat ik iets bijzonders nodig had, maar toevallig ontdekte ik de nieuwe Leona Lewis make up collectie. Hier was ik al een hele tijd erg benieuwd naar. Aangezien Leona Lewis een prachtige dame is, maar daarnaast ook de nieuwe brand activist van The Body Shop.
De collectie is in mijn eigen ogen een vrolijke lente collectie. Precies datgene wat ik verwacht van een lente collectie: opvallende oogschaduws, shimmer, niet plakkerige glossjes en een heerlijke parfum.
Zoals je ziet is de make up van de promo foto opvallend zomers. De twee oogschaduw kleurtjes die hiervoor gebruikt zijn, zijn Be My Clementine en Berry Cheeky. Twee nieuwe kleuren die welliswaar geen onderdeel uitmaken van de Leona Lewis make up collectie. Maar onlangs aan het assortiment toegevoegd zijn van de Colour Crush lijn. Deze combo spreekt mij erg aan en ik denk dat ik binnenkort wel eens deze look ga proberen na te maken.
Wat wel onderdeel is van de Leona Lewis make up collectie zijn vier half transparante glossjes (7 euro) met een zoete munt geur. Ik testte afgelopen zaterdag de fushia kleur en deze is prachtig. Intens en inderdaad non sticky. De twee-in-één shimmer paletjes (23 euro) zijn verkrijgbaar in twee tinten. De bronze tint is zeer geschikt voor de zomer, terwijl de roze variant een prachige blush/highlighter is.  De bloemvormige blush kwast (17 euro) ziet er niet alleen geweldig uit, maar is bovendien gemaakt van synthetische haren waardoor het 100% cruelty free is.


Tot slot hoort bij deze collectie ook nog een White Muskus Libertine parfum bij. Die zowel verkrijgbaar is in eau de toilette ( 17.50 euro/30ml) als in eau de parfum (27.50 euro/30 ml). In de top ruik je muskus, in het hart en in de basis zijn zoete geurnoten aanwezig afkomstig van Turks fruit, baby orchidée en slagroom. Vooral dat laatste is een verrassend ingrediënt!


De collectie is limited edition, dus als je iets leuks ziet, twijfel niet want voor je het weet is het te laat en zijn de producten op!

PS Wist je dat vandaag Leona Lewis 28 jaar wordt? Dat is toeval dat ik ook net vandaag een blogpost online zet over haar make up collectie :-).
De producten zijn te koop bij The Body Shop.
Wat vind jij van deze samenwerking?

12 opmerkingen:

  1. Ik ben nu al verliefd op de verpakkingen ;-) Wauw, die zien er vrolijk uit! Het lijkt me een mooie collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is een super vrolijke collectie, ik kon mijn ogen er bij The Body Shop niet afhouden :D

      Verwijderen
  2. Ik vind de producten er erg leuk uit zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het shimmer palette en de lipgloss lijken me leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, zalige verpakking.. ik wil die kwast en de parfum!!! Love White musk geur!!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik testte de geur afgelopen zaterdag en ik vond deze erg aangenaam ruiken.

      Verwijderen
  5. Die kabuki is echt zo cute, want want want!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De verpakkingen alleen al zijn zo mooi! <3 White Musk Libertine is mijn favoriete luchtje !

    BeantwoordenVerwijderen