2 apr 2013

ROGER&GALLET | EEN TRIPJE NAAR DE MIDDELLANDSE ZEE

De nieuwste geurlijn Fleur de Figuier van Roger&Gallet is geïnspireerd op een reis naar het Middellands Zeegebied. Iets wat ik op dit moment wel kan gebruiken aangezien ik het grauwe koude weer meer dan beu ben!

De geur Fleur de Figuier is een geurcreatie van Francis Kurkdjian waarbij hij aandacht besteedde aan een volle geur die bloemig en fruitig tegelijk is. In de top zit mandarijn, karwijzaad en pompelmoes. Een verfrissende eerste indruk. In het hart vijgenblad en vijgenvrucht en in de basis musk, vijgenmelk en cederhout.  Eerlijk is eerlijk, normaal gezien kan ik mij wel iets inbeelden bij een geur omschrijving. Maar ditmaal bleef het vaag. Maar de puzzelstukjes vielen meteen in elkaar nadat ik de geur voor het eerst ook echt geroken had. De geur doet mij effectief denken aan de sfeer rond de Middelandse Zee. Zo zuiders en verfrissend tegelijk. De verpakking is vrolijk en fris. Trekt de aandacht en heeft een speelse uitstraling. Terwijl de flacondop zelf erg vrouwelijk en sierlijk is. Waarbij de initialen RG in terug te zien zijn.

Inmiddels gebruik ik zeer regelmatig (niet dagelijks, maar wel meerdere malen per week) deze Fleur de Figuier eau de toilette. Als je graag de hele dag door geparfumeerd erbij loopt, is het wel aan te raden om rond de middag even de geur op te frissen. Ik heb de indruk dat deze iets gemakkelijker vervliegt dan een normale eau de toilette.

Een aanrader als je houdt van een frisse, vrouwelijke geur. Niet te zwaar, maar tegelijk ook niet te zoet. De combinatie voedende bodymilk en deze eau de toilette lijkt mij heerlijk.
 

Te koop bij de apotheek en parfumerie vanaf maart 2013.

Geparfumeerde zeep 100 g - 6.85 euro
Box met 3 geparfumeerde zepen - 14.70 euro
Relaxerende douchecrème 200 ml - 9.90 euro
Voedende bodymilk 200 ml - 14.50 euro
Eau de toilette 30 ml - 18.90 euro
Eau de toilette 100 ml - 42.10 euro

3 opmerkingen:

  1. ik kan moeilijk inschatten hoe deze geur ruikt :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ook, alhoewel alles wat met zon en mediterraanse sferen te maken heeft, me op dit moment wel heel interessant lijkt.

      Verwijderen
  2. Ik moet 'm nog altijd gaan proberen. Ik ben heel benieuwd naar de geur.

    BeantwoordenVerwijderen