19 mrt 2013

PHILIPS | WAKE UP LIGHT WEKKER REVIEW

's Morgens heerlijk wakker worden, eigenlijk bestaat er niets beter om de dag goed te starten. Sinds januari heb ik een nieuwe vernufte wekker langs mijn bed staan. De Philips Wake Up Light wekker, daar vertelde ik een tijdje geleden al eens wat meer over. Aangezien ik er zo dol op ben, heb ik besloten er een complete review over te maken. Het is zo'n toffe wekker. Of ja wekker alleen kan ik het noemen, het is zo'n kleine multitasker naast mijn bed.  Ditmaal een review in de vorm van een filmpje, aangezien er zoveel over te vertellen valt. Kijk mee en ontdek! Tip bekijk het in HD kwaliteit, door te klikken op het radertje.
 

 
Word jij graag wakker met vogeltjes en zonsopgang?

10 opmerkingen:

  1. Ik ben er al eventjes benieuwd naar. Klinkt goed allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was er heel benieuwd naar, leuk filmpje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ook zo eentje, werkt best goed !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mijn zus heeft dat ook! Ziet eruit als een fijn ding. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn vriend heeft zoiets wat oceaangeluidjes en fluitende vogeltjes nadoet maar het werkt totaal niet bij hem, hij slaapt er zo doorheen. Doordat hij nachtwerk doet is het sowieso al licht dus ik weet niet of dit een verschil zou maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu ik word hier heel gemakkelijk wakker door, maar inderdaad mijn vriend slaapt ook goed vast en hij heeft hier ook wat meer moeite mee. Misschien moet hij eens een ander geluidje proberen en het op het luidste zetten. Wie weet helpt dat wel. Want de rustgevende geluiden zijn vrij zacht.

      Verwijderen
  6. Ik heb 'm ook, maar met mijn stomme vergeetachtige kop heb ik hem laten zitten in een verhuisdoos die pas in juli richting Zwitserland komt! Ik mis 'm echt... Nu word ik elke morgen weer wakker met een halve hartaanval van die irritante gewone wekker.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ken het gevoel! Ik had er ook een verschrikkelijke hekel aan, aan dat klassieke biep biep biep toontje

      Verwijderen
  7. Ik heb de eerste wake-up light en hij is heerlijk, Ik kan niet meer zonder

    BeantwoordenVerwijderen