20 mrt 2013

NIVEA | GELUK ZIT IN EEN KLEIN HOEKJE & WINACTIE

Als je nadenkt over de belangrijkste waarden des levens dan kom je vaak terug op het woord "geluk". Het is een essentieel element, een drijfkracht, een menselijk doel om jezelf en elkaar gelukkig te maken. Vandaar is vandaag (20 maart) uitgeroepen tot internationale dag van het geluk. Geluk zit vaak in een heel klein hoekje. Maar Nivea geeft op deze internationale dag er net nog een andere invulling aan. Geluk zit in een heel klein doosje en misschien is dat ook wel.

De klassieke blauwe Nivea crème zit tijdelijk in een leuk limited edition jasje Pure Love limited edition. Wist je trouwens dat deze blauwe pot al meer dan 100 jaar bestaat? En eigenlijk qua samenstelling in al die jaren amper veranderd is. Dankzij de beschermende en hydraterende eigenschappen biedt het alles aan wat onze huid nodig heeft. De Nivea crème is vrij van  kunstmatige kleurstoffen of bewaarmiddelen. Je kan er zelf ook eentje winnen met een beetje geluk! Door mee te doen aan de quote winactie op hun facebook pagina. Je hoeft enkel op een originele manier te laten weten wat voor jou geluk betekent. Meedoen kan tem middernacht.
Pure Love limited edition in vier versies: Waves - Snow - Cloud - Drop

Nog een extra leuk weetje. Iedere dag worden maar liefst 450 000 blauwe doosjes verkocht ter wereld. En daarbij is het één van de best verkopende verzorgingsproducten.
 
Beschikbaar bij de drogisterij en supermarkt zolang de voorraad strekt. Prijs per stuk 2.95 euro.

4 opmerkingen:

  1. Geluk zit voor mij in alles wat me blij maakt. Een superblije Bacardi die mij begroet als ik thuiskom. Een heerlijk ontspannen voetverzorging bij de beste pedicure van 't land (hahahahaha dat is geslijmd, maar wel gemeend ;)), lekker en gezellig etentje zoals zaterdag met de mensen van wie ik ontzettend veel hou, noem maar op...
    Verrassingen, dat maakt me ook gelukkig! :) Hopelijk jou ook, want we hebben er eentje, die je vrijdag gaat krijgen ;)!!!!
    Lieve groetjes
    Marjolijn

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel fan van de blauwe potten :)
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb àltijd een pot in huis :-) Zo een goeie multitasker.

    BeantwoordenVerwijderen