9 mrt. 2013

DEAUTY | FEBRUARI 2013 (FILMPJE)

Naar goede gewoonte toon ik iedere maand de inhoud van de Deauty box. Ook in de maand februari was het weer feest ten huizen Beauty Treasures. Ik blijf het een leuk concept vinden. Heerlijk om zo één keer in de maand onverwacht post te ontvangen. Het eerste wat door mijn hoofd flits dan is, wat zou er deze maand inzitten?
 
Dit keer kan je de Deauty box een tweede leven geven dankzij de slimme tips die je online terug vindt. Op deze manier kan je het deksel omvormen tot een fotokader. Leuk bedacht niet waar?
 

 
Als je het mij vraagt doe je geen miskoop bij deze Deauty box. De waarde van de producten overstijgt ruim de aankoopprijs. De twee staaltjes zijn niet meteen merken die mij erg aanspreken. Maar anderzijds is dit een goede manier om alsnog kennis te maken met het merk en de producten.
 
De Deauty box kan je bestellen via hun officiële website. Prijs per box is 15 euro inclusief verzending.
 
Wat vind jij van de inhoud?

13 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook leuk om elke maand nieuwe producten te leren kennen! Dat vind ik juist zo leuk aan de deautybox! Al had ik wel liever wat meer make-up in de box, zoals, foundation, blush, lipgloss, oogschaduw.
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Er zitten weer leuke productjes in! En het 'cadeau-gevoel' is natuurlijk ook altijd leuk he :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben iedere maand opnieuw heel eg benieuwd naar de inhoud. Leuk concept!

   Verwijderen
 3. de blackbuster vind ik het leukst :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die Eucerin gel stinkt een beetje vind ik... Maar op zich vind ik het wel een goed product.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voorlopig heb ik deze douchegel nog niet zelf uitgetest, maar binnenkort gaat deze wel eens mee onder de douche ;-)

   Verwijderen
 5. In deze box zitten hele toffe producten! En die blackbuster vind ik er toch wel fijn uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was ook best happy met de inhoud!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond hem deze maand wel weer super ! De vorige heeft me een beetje teleurgesteld. Niet helemaal hoor , maar ja er zullen altijd wel eens boxen komen die niet meteen aan iedereens verwachtigen voldoen :)
  Ik vond het wel fijn om een mythic oil shampoo te vinden en de liner van L'Oréal .
  De douchegel vond ik leuk , maar niet speciaal en de handcreme is niet meteen mijn favoriet . Niet zozeer om de samenstelling , maar de geur is niet mijn stijl , LOL

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja inderdaad, de ene maand past al wat beter bij jouw persoonlijke voorkeuren dan de andere maand. Maar ik vind het concept geweldig :D!

   Verwijderen
  2. Daar ben ik het helemaal mee eens ;-)
   Het concept is geweldig. Voor een klein prijsje heb je de kans om leuke producten uit te testen :-D

   Verwijderen