10 mrt 2013

BODYSOL | REVIEW SHAMPOO ROZEMARIJN

Normaal gezien shop ik niet zo vaak bij de apotheek voor verzorgingsproducten. Maar ik moet toegeven het Bodysol haarverzorgingsgamma maakte me benieuwd naar meer. Ik testte de shampoo met rozemarijn extracten uit. Dit is een anti roos shampoo. Ontwikkeld met het innovatieve actieve daymoist CLR. Het hydrateert en beschermt het haren van buitenaf, geeft elasticiteit en vergemakkelijkt het doorkammen van het haar. Hoogtijd voor een review.
De verpakking vind ik mooi. Vrij sober, maar het sprak mij wel aan. Niet teveel poespas, zo ken ik het merk Bodysol wel. De verpakking is gebruiksvriendelijk en de dop is makkelijk te openen. Geen al te grote opening, waardoor je de hoeveelheid shampoo perfect kunt doseren.
De geur van de shampoo zelf vind ik lekker. Fris, maar terwijl ook heel unisex. Love it! Zelf heb ik deze shampoo gebruikt op het momenten dat ik last had van roos. Meestal wisselde ik het Schwarzkopf Professional Essensity gamma af met deze Bodysol rozemarijn shampoo. En die onderlinge combinatie werkt voor mij prima. Zodra ik deze shampoo gebruikt had, waren ook meteen de schilfertjes verdwenen. Echt super! Ook mijn vriend gebruikt haast dagelijks deze Bodysol anti roos versie en hij zelf is hier tevens erg tevreden over. Mijn vriend is een psoriasis patiënt en heeft regelmatig opstoten, maar  de momenten dat het weer wat beter gaat ,merkt hij dat de Bodysol shampoo mild is voor de hoofdhuid en het haar. Geen strak gevoel geeft aan het hoofdhuid, geen jeuk veroorzaakt en prettig is in gebruik. Dus een dikke duim omhoog voor de Bodysol Rozemarijn shampoo. Of ook effectief mijn haren makkelijker doorkambaar zijn, kan ik moeilijk beoordelen aangezien ik meestal een conditioner gebruik na het wassen van mijn haren.
Ook over de andere varianten mag je zeker nog een review verwachten.
Bodysol haarverzorging is te koop bij de apotheek en iU. Prijs per stuk 5.99 euro.
Heb jij het Bodysol haarverzorgingsgamma al gespot bij jouw apotheek?

4 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. Het is nochtans de moeite waard om er bij de apotheek eens een kijkje naar te nemen :-)

      Verwijderen
  2. Ik heb de anti-roos shampoo ook gehaald bij de apotheek twee weken geleden. Heb hem nog maar een paar keer gebruiukt, maar tot nu toe tevreden van. De shampoo is idd mild.

    BeantwoordenVerwijderen