27 jan 2013

L'OREAL | LUMI MAGIQUE FOUNDATION REVIEW

Eén van de meest begeerde dingen onder vrouwen is uiteraard een mooie huid hebben. Een egale teint, geen onregelmatigheden en uiteraard een gezonde glow. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien niet iedereen gezegend is met een prachtige huid. Een foundation helpt je hierbij alvast op weg. Ik testte de L'Oréal Lumi Magique foundation uit. Aangezien ik graag tijdens de wintermaanden mezelf voorzie van een natuurlijke glow.

De foundation komt in een hygiënische pompflacon. Is makkelijk te doseren en ziet er best wel oké uit als je het mij vraagt. De textuur is aan de dunne kant met als groot voordeel dat je de foundation makkelijk kunt uitsmeren en mooi versmelt op de huid. De dekking is oké voor mij, maar dit betekent een medium dekking. Als je graag een volledige dekking hebt, kijk je best uit naar een andere foundation. Je kan wel de foundation opbouwen, maar uiteraard gaat hij dan zwaar aanvoelen. Meestal gebruik ik twee pompjes en deze breng ik vervolgens met een foundation kwast aan over mijn gelaat. Uiteraard heb ik dan geen last van het welgekende "plamuurlaag gevoel". En waar gaat het dan uiteindelijk over? Licht weerspiegeling en een natuurlijk gezonde gloed. Daar mag je zeker van zijn, deze Lumi Magique foundation slaagt in zijn opzet.

Geschikt voor diegenen die graag een tikkeltje meer willen spenderen aan een drogisterij foundation. Opzoek zijn naar een luchtige foundation met een medium dekking en houden van een glansje in hun make up.
 

Te koop bij de drogisterij en supermarkt. Prijs per stuk 16.99 euro en is beschikbaar in 5 tinten.

12 opmerkingen:

  1. Deze wil ik zelf ook nog eens kopen, lijkt me inderdaad een fijne drugstore foundation en geeft een mooie finish op de huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, erg mooi, je ziet er zowieso stralend uit. Ik ben met een foundation altijd bang dat het vanwege mijn sproeten voor een masker effect zorgt, anderzijds kan ik hier en daar best wat foundation/concealer gebruiken voor oneffenheden..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap wat je bedoelt, met sproetjes is het niet gemakkelijk om een foundation te vinden die inderdaad niet onecht lijkt.

      Verwijderen
  3. Dat resultaat mag er wel wezen inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze geeft zo te zien wel een mooi natuurlijk resultaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat geeft deze foundation een mooie glow over je gezicht zeg! Ik heb geen ervaring met L'Oreal foundations, maar deze onthoud ik zeker eventjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echt een mooie 'glow'! Prima foundation als je het mij vraagt ;). Ziet er echt goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen