28 jan 2013

ESSENTIAL BEAUTY SUPPLEMENTEN

Eind vorig jaar werd ik gecontacteerd door twee vrolijke dames genaamd Evi en Amy met de vraag of ik interesse had om hun Essential Beauty supplementen uit te proberen. Leuk dacht ik bij mezelf en ik moet eerlijk toegeven. Ik geloof in de kracht van voedingssupplementen. In het verleden nam ik tijdens examen periodes altijd wat extra in en ook vorig jaar onderging ik voor de eerste keer een kuur speciaal voor haar en nagels. Dus waarom niet deze Essential Beauty supplementen uitproberen.
standaard terug te vinden in de badkamer
 
Essential Beauty wordt omschreven als een anti age formule voor huid, haar en nagels. Waarbij de kracht vanbinnen uit komt. 20 belangrijke bouwstenen ondersteunen diverse functies in ons lichaam en dragen bij tot de voeding van onze cellen. Op hun website wordt er uitgebreid uitgelegd voor wat elke ingrediënt staat. Ik besloot het niet te technisch te houden en gewoon mijn ervaring met deze supplementen te delen met jullie.
 
Ondanks dat ik (nog) geen rimpels heb, kan een preventieve bescherming nooit kwaad. Maar mijn haar en nagels kunnen altijd wel een steuntje in de rug gebruiken. Door het barre weer van de laatste tijd zijn mijn nagels erg broos geworden. Het ideale vertrekpunt als je het mij vraagt voor de grote test.
 
Dagelijks neem je vier à zes capsules in samen met een groot glas water. Er wordt nergens op de verpakking vermeld liefst voor of tijdens de maaltijd, maar dat kan ik je wel aanraden. Ik kreeg het idee dat het anders nogal zwaar op de maag ligt. Het is een hele opgave om zoveel "pilletjes" in te nemen. Vandaar dat ik voor mezelf het beperkte tot vier per dag. Meestal twee 's morgens en twee 's middags. Er zitten in totaal 180 capsules in de pot waarbij je omgeteld 30 à 45 dagen mee toekomt. Ideaal dus voor in kuurvorm te gebruiken.
 
Na ongeveer een drietal weken innemen, begon ik de eerste veranderingen op te merken. Mijn nagels werden van kwaliteit terug steviger. En het splijten begint opnieuw te beteren. En niet alleen op gebied van nagels merk ik verschil. Ook mijn haren hebben er voordeel bij. Ondanks dat ik nog dagelijks haren verlies (wat ook normaal is) krijg ik de indruk dat het er wel minder worden. Dus ik zet nog even door met deze Essential Beauty kuur. Tenslotte wat niet baat, niet schaadt.
 
Essential Beauty supplementen kan je online kopen en kost per pot (180 capsules) 45 euro inclusief verzending.
 
Geloof jij in de kracht van supplementen?

8 opmerkingen:

  1. Ja ik slik dagelijks vitamine C en B, wil ook nog visolie erbij gaan nemen voor concentratie. Ook drink ik bietensap iedere ochtend! Ik merk echt verschil ^^, zit een stuk lekkerder in mijn vel ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben ook fan van deze supplementen! Hoewel ik er ook maar 4 per dag neem hoor. Na een maand merk je inderdaad echt het verschil. Mijn nagels zijn ook weer veel sterker aan het worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nog nooit beauty supplementen gebruikt, al kan het zeker geen kwaad gezien mijn broze nagels.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. lijkt me erg handig, ik geloof wel dat dit soort dingen werken!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Baat het niet dan schaadt het niet, denk ik altijd maar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik ook supplementen. Het enige nadeel is inderdaad de hoeveelheid die je moet innemen

    BeantwoordenVerwijderen