4 jan 2013

HET NO BUY PROJECT

Het is zover, ik ga officieel een no buy doen. Ondertussen heeft zowat iedereen in blogland wel al eens een no buy ingevoerd. Maar nu is het officieel mijn beurt. Ik ben gestart op 1 januari en ik ga door met mijn no buy tem 31 maart. Ik ben realistisch en ik ga proberen met drie maanden. Het kan altijd verlengd worden... Ik heb een aantal dingen de laaste maanden aangekocht, die ik inmiddels nog niet gebruikt heb. Dus bij deze heb ik drie maanden de tijd om deze verder te ontdekken en ook te reviewen hier online. Verder heb ik in mijn kasten heel wat kleine restjes staan van producten die ik geopend heb om te testen, maar intussen ergens in de kast opnieuw beland zijn. Hoogtijd om deze restanten eens op te werken en ruimte te creëren. Vooral dat laaste is nodig, sinds ik samenwoon met mijn vriend op ons appartement.

Uiteraard de dingen die ik nodig heb in dagelijks gebruik, als deze op zijn, ga ik ze uiteraard tussen door aanschaffen. Maar de overbodige items skip ik gewoon voor een tijdje. Als mascara fanaat word ik regelmatig verleid tot een aankoop ervan. En bijkomend ontvang ik wel al eens regelmatig een mascara om uit te testen voor mijn blog (waar ik zeker heel erg blij mee ben), maar waardoor het saldo momenteel staat op 15 ongebruikte mascara's. Bloos.. tijd dus voor een no buy. Wish me luck!
Bron
Gaat het mij lukken of niet?

14 opmerkingen:

  1. Ik hoop echt dat het gaat lukken! Mij lukt het haast nooit met die geweldige Limited Edition elke maand haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik ben ook zo'n liefhebber van limited edition collecties, maar ik kan toch proberen.

      Verwijderen
  2. ik hou het nooit langer dan twee weken vol :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Veel succes ! Mij zet het alleen maar aan tot meer kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oei dat belooft niet veel goeds.., ik hoop dat dat niet het geval gaat zijn bij mij.

      Verwijderen
  4. Wow 3 maanden heb ik nog niet aangedrufd, heb het wel eens 1,5 maand volgehouden en toen vond ik het wel welletjes :p Maar je hebt gelijk! Ik heb ook weer een enorme voorraad van alles, ik ga het misschien ook nog maar eens doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Veel succes! Ik zou beter ook een no-buy inlassen ...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Natuurlijk gaat het jou lukken, veel succes en ik ga met je mee doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen