5 jan 2013

BETTY BARCLAY | STYLE BY NIGHT

Mocht je tijdens de feestdagen leuke cadeaubonnen ontvangen hebben en nog niet goed weten wat ermee te doen. Dan heb ik vandaag een leuke geurset die je misschien wel benieuwd maakt naar meer. Het is de nieuwe geur Style by Night van het kledingmerk Betty Barclay. Dit merk van kleding kom je regelmatig tegen bij de chiquere dames boetieks.
 
Geïnspireerd op een kloppende metropool is dit een geur die door vele vrouwen geapprecieerd zal worden. De geselecteerde noten zijn in de top: citroen, groene appel, mirabelle en witte perzik. De hartnoot: jasmijn, vioolblaadjes en oranjebloesem. En in de basis: kasjmierhout, sandelhout en musk.
 
 
Zelf vind ik dit een vrouwelijke en sensuele geur. De flacon vind ik stijlvol en terwijl ook erg schattig. Het lijkt net wel een klein juweeltje. Het is erg compact (20 ml) waardoor het eenvoudig mee te nemen is in je handtas. Dat vind ik wel prettig, aangezien ik nog steeds een haat liefde verhouding heb met de hervulbare spray flacons. Bovendien blijft deze geur erg lang hangen wat ik een groot pluspunt vind!

Een leuke extra is altijd als je er een gratis bodylotion of douchegel bij krijgt. In deze limited edition giftset zit een cream shower gel. In dezelfde sensuele geur. Zelf gebruik ik graag een bijpassende body wash of bodylotion, zodat de parfum nadien extra versterkt wordt. En nog veel langer intens geurt.


 
De makers van deze nieuwe geur vergelijken deze Style by Night wel eens met een little black dress (LBD). Aangezien je een LBD kunt dragen voor diverse gelegenheden net als deze nieuwe geur. En eigenlijk kan ik hun geen ongelijk geven.

Deze giftset is limited edition en kost 34.15 euro. Deze wordt te koop aangeboden bij de parfumerie en bij sommige schoonheidssalons. Maar uiteraard kan je de producten ook individueel kopen.

Style by Night eau de toilette 20 ml - 20.32 euro
Style by Night eau de toilette 50 ml - 35.38 euro
Style by Night cream shower 150 ml - 12.62 euro
Style by Night bodylotion 150 ml - 12.62 euro

8 opmerkingen: