14 dec 2012

ZALANDO | OUTFITS VOOR DE FEESTDAGEN

Op een luie zondag namiddag vind ik het prettig om in de zetel te kruipen onder een dekentje, de laptop bij de hand en een warme choco. Ideaal met dat grijze weer dat ons de komende tijd te wachten staat. Daarbij surf ik regelmatig naar online webshops. Uiteraard ontbreekt Zalando dan niet in mijn viruteel shopping paradijs. Sinds mijn vorige aankopen op Zalando moet ik toegeven dat ik zeer regelmatig een kijkje neem in hun online store. Niet zo zeer alleen voor het beauty segment. De webshop is ook een walahala van diverse fashion merken gaande van budget tot de iets luxueuzere merken. Mijn meest bezochte rubriek du moment is zeker en vast de cocktailjurkjes. Met de feestdagen voor de boeg ben ik net als ieder jaar opzoek naar een leuke party outfit om te dragen bij Kerstmis en bij Nieuwjaar.
 
Bij Kerstmis hou ik het liever op een classy glamour outfit, terwijl bij Nieuwjaar het net een tikkeltje meer mag zijn. Pailletjes, glitters en kant het mag allemaal. Ik dacht dat het misschien wel leuk zou zijn om enkele cocktail jurkjes te laten zien die ik erg mooi vind. Benieuwd of deze outfits ook bij jou in de smaak vallen.

Ik denk dat ik dit jaar mijn party outfit online bestel via Zalando. Het assortiment is zo groot, en ik heb al heel wat leuke outfits gezien! Geen last van guur koud weer en van overvolle winkels!
Een extra troef aan Zalando vind ik dat ze regelmatig kortingen aanbieden. En daarnaast verzenden ze gratis en kan je gratis binnen de 30 dagen retourneren. Iets wat toch wel een groot pluspunt is als je online shopt.

Heb jij al een keer online geshopt bij Zalando?

4 opmerkingen: