22 nov 2012

MIJN NIEUWE HAARKLEUR & PRODUCTEN

Je hebt wellicht al foto's zien voorbij komen van mezelf met mijn nieuwe haarkleur. Ik ben op een namiddagje van donker bruin naar koper gegaan. Meteen een ware transformatie en ik kan je vertellen het is wennen. Maar ik heb er zeker en vast geen spijt van. Mocht je benieuwd zijn welke kleuring ik heb gehad. De kapper heeft gebruik gemaakt van de nieuwe haarkleuringen van Wella Professional Ilumina Color Collection. Dit is een permanente haarkleuring waarbij 70% meer licht reflectie aan te pas komt. En dat zie je meteen. Mijn haar glanst enorm en I love it! Gecombineerd met mèches.
Ik denk dat het de kleur 7/43 is
Maar uiteraard hoort bij gekleurd haar ook een aangepaste haarverzorging. Tot nu toe gebruikte ik altijd haarproducten voor volume en fijn haar. Laten we dat lijstje alvast aanvullen met een goede haarverzorging voor mijn kleur extra lang te behouden. Ik heb alvast heel wat leuks in mijn mandje gelegd om uit te proberen.
Een poos geleden kreeg ik een complete haarverzorgingsset cadeau voor gekleurd haar. Helaas kon ik er op dat moment niets mee doen, maar nu komt het goed van pas. Het gaat namelijk om de Essensity lijn van Schwarzkopf Professional. De kracht van deze producten komt vanuit de natuur. Elk product individueel bevat pure organische essences afkomstig van bv de Goji bes, acaibes of essenhoutbast. 0% kunstmatige geurstoffen, siliconen, paraffine en minerale oliën, parabenen, PEG derivaten of kleurstoffen. Deze elementen zijn bewust uit de producten gelaten net als de verpakking. Deze is volledig recycleerbaar. Dus als je het mij vraagt, is niet alleen de verpakking groen maar ook de inhoud!
handige verpakkingen: pompjes en knijptubes
Verder kreeg ik voor mijn verjaardag de Chroma Care van L'Oréal Professionnel cadeau. Dit product is vrij uniek. Het is namelijk een kleuropfrissende crèmeverzorging. Het geeft voeding en extra glans aan het haar tussen twee kleuringen in. Je kan zeggen dat het een soort oppeppertje is voor je haar. Na het wassen breng je de crème aan op het haar, vervolgens moet je het laten inwerken (5 à 10 minuten) en uitspoelen. Zo simpel en eenvoudig is het. Of het ook effectief werkt - dat ga ik uitproberen.
Tot slot nog een favorietje dat eigenlijk een gewone blijver is. Want dit gebruikte ik ook op mijn natuurlijke haren. Het gaat namelijk over het "wonderproduct" 12 Benefits Instant Healty Hair Treatment! Dit product kan je niet kopen in een winkel of bij de kapper, enkel en alleen bij de online beauty webshop JohnBeerens.com. Dit schattig roze flesje combineert 12 belangrijke elementen met elkaar voor gezonde haar. Enkele voordelen die voor mij op dit moment van belang zijn, zijn behoud van mijn haarkleur en bescherming tegen hitte. Maar naast deze twee zijn er nog tien andere voordelen.
Van alle boven vernoemde producten zal nog een uitgebreide review volgen. De producten heb ik alvast verhuisd naar mijn douche en badkamerkastje!
Schwarzkopf Professional Essensity shampoo - 15.65 euro
Schwarzkopf Professional Essensity conditioner - 17.00 euro
Schwarzkopf Professional Essensity leave in mask - 16.05 euro
Voor verkooppunten bij jou in de buurt surf naar de officiële website of bel 02/218.14.54.
L'Oréal Professionnel Chroma Care - 16.70 euro
Voor verkooppunten bij jou in de buurt surf naar de officiële website.
12 Benefits Instant Healty Hair Treatment - 9.95 euro voor 45 ml
Online te koop in de beauty webshop JohnBeerens.com
Welke producten gebruik jij voor gekleurd haar?

13 opmerkingen:

  1. Mooie kleur en ik ben alvast benieuwd naar de producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettende mooie kleur en die glans.. wow!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Supermooie haarkleur! Ben benieuwd naar de reviews van de producten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je haarkleur is echt heel mooi ! Het staat je prachtig en het glanst inderdaad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. En waar blijft die fullface foto scheetje? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie haarkleur! Ik overweeg om mijn haar ook eens opnieuw te kleuren voor de winter .

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een warme winterkleur staat altijd wel mooi, zeker voor de feestdagen. En als je daarbij een goede haarverzorging combineert kan het haast niet mis lopen!

      Verwijderen