15 sep. 2012

URBAN DECAY | VICE PALET & NAKED BASICS PALET

Inmiddels ben ik helemaal verliefd geworden op het make up merk Urban Decay (UD), en dan vooral op de kwaliteit van hun oogschaduws. Vandaar dat ik intussen ook een aantal make up paletten aangeschaft heb tijdens mijn vele shoptrips naar Sephora in Nederland. Niet alleen de kwaliteit en de kleuren zijn aantrekkelijk, ook de verpakkingen zijn cute. Denk maar aan de Book of Shadows reeks. Ik ben zo benieuwd of we dit jaar een Book of Shadows volume V krijgen. Wat denk jij?
 
Het allernieuwste make up palet van Urban Decay is Vice. Zelf vind ik het wel een nadeel dat ze regelmatig populaire kleuren, die tot het vaste assortiment behoren, in de paletten stoppen. Waardoor de kans groot wordt dat je meerdere malen dezelfde kleur in een verschillend palet hebt zitten. Ik zeg helemaal niet dat ik die kleuren niet mooi vind, maar soms is het gewoon zonde. Zo heb ik volgens mij drie keer de kleur Smog in mijn UD stash zitten. Maar het Vice palet maken ze extra aantrekkelijk om aan te schaffen. Aangezien het make up palet 20 nieuwe kleuren bevat. Speciaal ontworpen voor het Vice palet die nog nooit eerder gezien zijn. Als extra bekom je een oogschaduwpenseel met een dubbel einde. Helaas ben ik van dit penseel niet zo'n grote fan (zit ook in het Naked2 palet).
 
Wanneer het precies in Europa te koop zal zijn, is nog niet bekend.
 
 
 
Mocht je het Vice palet te kleurrijk vinden, dan zijn Naked en Naked2 een zeer goed alternatief. Maar binnenkort (wanneer is voorlopig nog niets over bekend, zelfs niet in Amerika) komen ze met een beperkte versie van de Naked hype. Een kleiner palet Naked Basics met daarin zes matte oogschaduw voor een nude eye. Welke kleuren hierin precies vervat worden is nog onbekend, behalve de kleur Foxy. Wie weet wordt het, het beste van de twee voorgaande paleten.  Op het internet wordt er alvast duchtig over gespeculeerd. Sommigen zeggen zelfs dat dit een limited edition palet wordt. Het maakt mij alvast nieuwsgierig naar verdere informatie.  
 
Bron

Urban Decay is in België niet te koop, wel online of bij Sephora Nederland/Frankrijk.
 
 
Maakt dit nieuws jou benieuwd naar meer?

15 opmerkingen:

 1. i love UD ook zo! Heb naked, naked 2 en een paarse gelijkaardige als die van jou. was ook es limited edition. Ben er gek op! en vind die penselen juist wél goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet wild van deze twee, en da's maar goed ook, mijn portemonnee zal mij dankbaar zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat NAked palette is leuk, maar ik heb beide al dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zelf ben ik benieuwd of het gewoon het beste uit de twee paletten is, of dat ze ook effectief iets nieuws erin gaan stoppen.

   Verwijderen
 4. Vice ziet er super uit, vooral die felblauwe kleur trekt meteen mijn aandacht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog maar net het Naked 2 palette gekocht, dus ik pas wel even voor deze kanjers :) al zien ze er wel verleidelijk uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou het Vice palette wel durven aanschaffen als het beschikbaar is ! Ook Naked 2 staat nog op de wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het Naked Basics wil ik zooo graag! De kleuren erin zijn echt perfect, en passen overal bij. Heeft Urban Decay goed gedaan :D Kan niet wachten tot ze in Nederland uitkomen in de Sephora! Leuke blog trouwens, ik volg je op Bloglovin :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wanneer komt Naked Basics uit in Sephora in Nederland?xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, volgende maand zal het pas te koop zijn. Prijs per stuk 29.90 euro.

   Verwijderen