30 sep 2012

LIMITED EDITION NIEUWS

 
Tja, wat kan ik zeggen? Buiten dat ik verzot ben op limited edition collecties!! Zo spotte ik deze week drie nieuwe collecties die mij alvast weer in staat van paraatheid hebben gebracht. Als ik kon zou ik meteen voor de eerste collectie al naar het Kruidvat spurten. En dan heb ik het natuurlijk over de upcoming Catrice Big City Life Reloaded collection. Misschien doet het bij jouw een belletje rinkelen. Uiteraard want eind 2011 was er reeds een hype ontstaan rond de eerste Big City Life collectie. Na het succes brengt Catrice dit jaar deel twee op de markt. Wederom geïnspireerd op prachtige steden. Nu het is nog niet 100 % geweten of deze collectie ook effectief naar België komt, maar het staat wel vast dat deze producten in Duitsland te koop aangeboden worden. Ik hoop alvast steen hard dat ze ook tot bij ons geraken. Aangezien ik mijn palettes nog steeds dagelijks gebruik. Zin in some eye candy?
 
De collectie bestaat in tegenstelling tot vorig jaar uit drie delen met als inspiratie Parijs, San Francisco en Shanghai. Ik kan haast niet kiezen welke ik de mooiste vind. Parijs en Shanghai zijn eerder lief en neutraal. Terwijl in het San Francisco palet een opvallende kleur zit verwerkt.


 
 
Paris  - San Francisco
Shanghai








Verder kan je naast de paletten bestaande uit twee blushes, zes oogschaduws, een klein oogpotloodje en een kwastje ook de bijhorende nagellak kopen. Voor het Shanghai palet is dat een goude nagellak, voor Parijs een zacht roze kleur en of course voor San Francisco een zeeblauwe kleur conform de "pop oogschaduw" uit het palet. Prijs per palet 7.99 euro, en nagellak 2.59 euro.
 
De andere limited edition collectie is al te koop, tenminste online. Het betreft de Sleek PPQ Shangri-La collectie. Deze bestaat uit twee delen: Supreme en Respect. Beiden delen bevat een oogschaduwpalet en een lipgloss waarbij de nadruk ligt op mat. Met andere woorden zowel de oogschaduw als de gloss is mat. Persoonlijk ben ik geen liefhebber van matte gloss of lipstick. En zeker niet van de kleur Soul (Supreme), terwijl Jazz (Respect) wel mooi is. Anderzijds vind ik het idee van een compleet mat paletje wel leuk bedacht. Aangezien matte oogschaduw veelzijder is (naar mijn inzien), dan oogschaduw met een shimmer erin verwerkt. Leuk om te zien dat ze ook een warm en cool toned palet hebben, waardoor er voor ieder wat wils aangeboden wordt. Momenteel online te koop via de Sleek website, en mogelijk binnenkort ook via de Nederlandse webshops zoals Boozyshop.nl of via de Belgische webshop zoals Beautybyelke.be.

 
  
 
Tot slot heb ik nog een limited edition collectie die ik aan je kan voorstellen. Deze is ontstaan door een samenwerking tussen het make up merk Deborah Milano en het sieradenmerk Breil. De collectie Precious Metals is geïnspireerd op de speciale glans van metaal (of beter gezegd van sierraden).
 
De Shine Tech Metal Nail Enamel bestaat uit zes kleuren die een perfecte match vormen met de oogschaduws uit deze collectie. De nagellak staat bekend als sneldrogend, en bevat een hoog percentage aan glansdeeltjes voor een prachtige metallic finish. Prijs per stuk 7.11 euro.
 
 
  
 

Ook de 24Ore Metallic oogschaduws maken mij benieuwd naar meer. Uit het verleden bleek al dat deze schelpvormige mono's een goede pigmentatie hebben, en een lange houdbaarheid. Ze zullen verkrijgbaar zijn in 6 kleuren: black, violet, brown, beige, silver en blue. Ik denk dat de combinatie tussen violet en beige ook een verrassend effect geeft. Prijs per stuk 9.10 euro.
 
Deze collectie zal te koop zijn bij een zelfstandige parfumerie en bij de Inno vanaf oktober 2012. Tevens zal er een leuke actie plaatsvinden waarbij je Breil armband twv 94 euro kunt winnen bij aankoop van twee producten uit de Precious Metals collectie.


8 opmerkingen:

  1. Ik hoop zo erg dat de eerste Catrice palettes naar NL komen, ze zien er echt heel mooi uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie collecties allemaal! Ik ben erg benieuwd naar die van Catrice :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die PPQ palettes komen zéker in mijn stash terecht :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die Big City Life collectie van Catrice!! Ik hoop ook dat ze naar BE komt, ik wil het Paris palette!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat speciaal van Catrice, ik vond het al vreemd toen ik de foto op Bloglovin' zag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De Sleek collectie had ik al gezien, daar ben ik super enthousiast over !

    BeantwoordenVerwijderen