29 sep 2012

IK HEB IETS OPGEBRUIKT!

Ik kan het haast niet geloven, maar ik heb een make up product gewoon volledig opgebruikt! Ongelooflijk. Volgens mij is dit mij de laatste vier jaar niet meer gelukt. Zeker niet sinds ik blog. Tenzij het gaat over lichaamsverzorging of gezichtsverzorging. Dergelijke dingen gebruik je gewoon dagelijks omdat ze gewoon nodig zijn. Denk maar aan reingingsproducten, deo, douchegel, ... . Maar nu heb ik effectief een make up product opgebruikt!
 
Mijn MAC MSF natural had dan ook een hele speciale plaats in mijn everyday bakje. Aangezien ik niet dagelijks foundation gebruik, vond ik dit minerale poeder een goed alternatief voor die dagen dat ik toch een beetje meer make up op wou om te gaan werken. Dit product is zeker en vast een rebuy waard! Ik kan hier alleen maar lovend over zijn.

geen gram poeder zit hier nog in

Je kan nu wel denken waarom zo enthousiast, maar ik vind het gewoon geweldig van mezelf dat ik iets compleet op gebruikt heb. Misschien ben jij net als mij, en heb je gewoon een hoop make up die vaak in een vergeten hoekje beland en dan na een half jaar ineens weer opgehaald wordt. Maar met dit poeder was het gewoon anders.
 
Heb jij onlangs een make up product opgebruikt?
 
 


12 opmerkingen:

  1. Applaus! :)
    Ik zie de pan steeds groter worden in mijn Max Factor Translucent Powder en ik wou dat ik het kon tegen gaan. Straks is ie ook op :c

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoe grappig, bij mij is exact dezelfde op! Ik ga vandaag naar Maastricht een nieuwe halen :) Ik gebruik deze eerder om mijn foundation af te poederen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jeeeej! Ik word daar ook altijd blij van, gewoon omdat ik dan weet dat ik iets echt veel gebruikt heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk =]! Ik herinner me niet eens meer wanneer ik iets had opgemaakt, meestal worden producten eerder slecht of gaan kapot.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. leuk he! Verzorgingsproducten maak ik ook vaak op maar make-up producten idd zelden

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Joint the club!! Die van mij is ook bijna op!!! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat heerlijk die pan-porn! Hihi ik begrijp hoe je je voelt! Het geeft een voldaan gevoel. Het laatste echte make-up product dat ik opmaakte was een lipbalm van Gosh en mijn MAC oogschaduw die ik voor mijn wenkbrauwen gebruik is ook bijna op er zit alleen nog een klein randje in ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb onlangs een primer (van Catrice) opgebruikt. Dat is volgens mij ook het enige in lange tijd :D oh het ziet er ook naar uit dat ik mijn foundation ga opmaken :D

    BeantwoordenVerwijderen