16 jul 2012

NIEUW | AMIE SKINCARE

Nieuw, en misschien nog volledig onbekend is het huidverzorgingsmerk Amie. Zeker interessant voor een jonge huid die bovendien houdt van natuurlijke skincare. Amie werkt met 95 % natuurlijke ingrediënten. De beste vriend (of zeg ik vriendin) voor een gemengde of zelfs een vette huid met eventueel acné en die gevoelig kan zijn. Kortom een leuk en bovendien betaalbaar merk voor diegenen die houden van effectief werkzame producten.


Nieuw van Amie is de Skin Shield met spf 15. Een luchtige moisturize lotion met een mineralen zonnefilter. Altijd handig. Deze Skin Shield kan gebruikt worden voor jonge dames die last hebben van een vette huid. En die dagelijks de huid willen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.  Deze Skin Shield bevat enkele krachtige antioxidanten zoals blauwe bessen en vitamines (A en E).


Verder lanceert Amie ook een nieuwe zachte gelreiniger voor het gelaat. The Radiant Dawn zorgt voor een ogenblikkelijke frisse uitstraling dankzij een natuurlijke exfoliator (blauwe bessen pitjes). Citroen en Granny Smith zorgen voor een fruitige toets en helpt de huid om er mat uit te zien.
 
Alle Amie producten zijn niet getest op dieren. Vrij van parabenen, sulfaten en mineralen oliën.
 
In België is Amie te koop via iU.
 
Zelf hou ik van gel reinigers, en de combinatie appel en citroen lijkt me erg verfrissend. Zeker in de ochtend!
 

4 opmerkingen: