15 jul 2012

LUSH | EMOTIONAL BRILLIANCE & DESERT ISLAND COLLECTIE

Gisteren werd in avant première de nieuwste collecties voor deze zomer voorgesteld door Lush. Verrassend, en tevens erg vernieuwend aangezien Lush ditmaal een soort make up lijn introduceert. Binnenkort zal je naast de getinte lippenbalsempjes ook eyeliners, mascara, een highlighter enz kunnen kopen. Spannend, niet waar?

Als eerste ontdekte ik de Emotional Brilliance lijn. Het concept is opgebouwd rond een draaiwiel met allerlei verschillende kleuren. Het is een soort spel waarbij de ogen gesloten worden, het wiel wordt gedraaid, en zodra je je ogen terug opendoet. Moet je de drie kleuren aanduiden die jou op dat moment het meest opvallen. De kleuren zijn niet meteen zomaar een lip colour, of een eyeliner. Maar ze hebben ook een betekenis. Ze symboliseren je sterkte of zwakte, je onderbewust zijn en je talent. Leuk om te doen, zeker en vast.  Maar anderzijds wat met mensen die on a mission zijn en een bepaalde kleur willen kopen? Want tenslotte is de hele Emotional Brilliance lijn opgebouwd vanuit een specifieke filosofie. 

Leuke, niet alledaagse verpakkingen en de make up heeft een enorme pigmentatie. Je lippen worden als het ware gestaind, en 5 uur later is zeker en vast de kleur nog aanwezig. Zelfs na een hapje te eten. Ik ga alvast verder enkele leuke kleurtjes uitproberen.


De andere collectie Desert Island is ontstaan vanuit de vraag: welke 3 producten zou je meenemen mocht je naar een onbewoond eiland gaan? De eerste Lush mascara Eyes Right is een feit. Het bevat slechts één bewaarmiddel in tegenstelling tot andere mascara's. De translucent powder voelt zijdezacht aan, en bevat een subtiele lichtreflectie. Tot slot bevat de Desert Island collectie twee kleuren Skin Tints. Feeling Younger is mijn absolute favoriet, perfect bruikbaar als highlighter of voor onder de ogen voor een frisse uitstraling. Terwijl Charisma zorgt voor een warme gloed in het gelaat.



Internationaal verkrijgbaar vanaf 21 juli 2012. In België vanaf 23 juli, behalve in de Lush store Brussel (Rue de Fripiers) effectief op 21 juli 2012. Deze is open op onze nationale feestdag.

Emotional Brilliance producten 17.95 euro en Desert Island producten 14.95 euro.

Meer foto's van deze avant première vind je terug op de Facebook pagina van Beauty Treasures.

9 opmerkingen:

  1. Ik ben gek van de Desert Island collectie! Maar ook de emotional brilliance collectie vind ik heel leuk, de woorden die ik uitkoos pasten echt! :o

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toffe kleurtjes voor de zomer! Ik zou niet weten welke kleur ik zou moeten nemen. En zo'n fijne kleine potjes, dat vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben heel erg benieuwd naar deze producten !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Nog enkele daagjes en je kan deze collecties al in de winkel gaan bekijken ;-)

      Verwijderen
  5. Dat borsteltje lijkt me echt niet handig voor de mascara...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het enige wat ik wel zou willen proberen is de mascara maar die vind ik dan weer te prijzig :p

    BeantwoordenVerwijderen