13 jul 2012

ESSIE | ZOMER COLLECTIE SWATCHES

De zomer blijft helaas ver zoek, maar aan kleurrijke nagellakjes geen gebrek. Want Essie hun zomer collectie brengt alvast een streepje kleur in je leven. Lang leven Essie. Ik zet graag even de nieuwste, en tevens limited edition kleuren op een rijtje. Haast je naar de winkel mocht je interesse hebben. Want het schap in mijn plaatselijk Kruidvat is inmiddels volledig leeg geplunderd.



Moeilijk kiezen met welk kleurtje ik zal beginnen, maar helaas is er één kleurtje waar ik niet zo'n big fan van ben. Pear & Desire is een pittig kleurtje, zelfs een beetje neonachtig. Zomers en opvallend dat is 'ie zeker en vast. Helaas lakt deze kleur een beetje streperig. Niet mijn ding aangezien het een best moeilijk te combineren kleur is met kleding. Tenzij oranje jouw ding helemaal is.


All Tied Up is een kleur die voor velen als een draagbare kleur aanzien wordt. Zelf vind ik deze kleur super! Oud roze met een micro gouden glittertje. Geweldig en dekt in 1 laagje.


Net als All Tied Up is Cascade Cool een draagbare kleur voor diverse gelegenheden. Pastel en crème zijn twee handen op één buik voor deze kleur. Goede dekking in twee laagjes.


Een van mijn favorieten kleuren uit de collectie is ongetwijfeld Mojito Madness, en niet alleen om de naam. Deze gras groene kleur heeft een goede dekking, glanst mooi, maar het is wel aangewezen hierbij een goede basecoat te gebruiken.


Ook Bikini So Teeny bevat een micro zilveren glitter. Geeft goede dekking eveneens in twee laagjes. Deze kleur is moeilijk te omschrijven aangezien het geen echt lila is, maar een mix tussen lila en baby blauw. Staat ontzettend mooi bij een gebruinde teint (hallo zon hoor je mij?).


And last but no least Off the Shoulder. Een bright roze kleur voor meiden met power. Hou je het liever bescheiden dan zou ik opteren voor Cascade Cool. Net als alle lakjes met als uitzondering de oranje kleur hebben ze allemaal een goede kleurdekking.

Kortom voor ieder wat wils. Ideaal om met je leuke zomer outfit (of beter gezegd je herfst outfit?) te combineren.

Essie is te koop bij DI en bij het Kruidvat. Prijs per stuk 10.99 euro.

Welke kleur brengt jou in een zomerse stemming?


14 opmerkingen:

  1. Alle nagellakkleurtjes zijn echt geweldig, maar pear&desire en Off the shoulder brengen mij helemaal in de zommerstemming!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind die oranje net de mooiste :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie collectie! Off the shoulder en all tied up geven me een instant zomer gevoel!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De groene en de blauwe zijn mijn favorieten !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De zomer is jammer genoeg ver te zoeken, en dan probeer ik ook wat kleur aan mijn nagels toe te voegen! Die roze kleurtjes zijn mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben het meeste fan van Bikini So Teeny!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb zelf Bikini so Teeny maar vind Cascade cool ook wel erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen