12 jul 2012

KONAD | ENKELE TIPS OP EEN RIJTJE

Nail art is een leuke bezigheid, maar al snel merk je dat het niet meteen een makkelijk iets is wanneer je werkt uit de losse pols. Inmiddels hoef je geen creatieve bezige bij meer te zijn, want Konad helpt je een flink stuk op weg. Een leuk versierseltje heb je binnen de minuut op je nagel pronken. Alleen vraagt het om geduld en een beetje ervaring met de praktijk.
Ik zet graag enkele handige tips op een rijtje voor het gebruik van Konad. Bij een standaard Konad set wordt er een stempel geleverd. Bij het eerste gebruik ruw je deze best even een keertje op met een vijl. Zo plakt je lak er beter op. Hou steeds aceton vrije dissolvant bij de hand. Een foutje is snel gemaakt, en bovendien kan je hiermee je Konad spullen reinigen. Zodat er geen vet of restanten achterblijven. Leg alles binnen handbereik dat je nodig hebt. Snel werken is aangewezen voor het bekomen van het mooiste resultaat. Schraap na aanbrengen van de lak op de imageplaat de overtollige lak in één beweging weg. Neem met de stempel meteen de lak op. Voer je teveel druk uit met de stempel op de imageplaat dan ga je de afbeelding in de gravering duwen. Met gevolg dat je geen leuke afbeelding bekomt op je nagel zelf. Tot slot ga je in een rollende beweging en zonder al te veel druk uit te oefenen de afbeelding op je nagel aanbrengen. En klaar is kees!

Ben jij een Konad fan?

4 opmerkingen:

  1. Sinds kort waag ik me ook aan Konad. Ik moet nog veel leren, maar je kunt er zo creatief mee zijn. Ik ga hier zeker verder mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die strikjes zijn leuk ! Ik heb nog geen nagelstempels geprobeerd. Je kan er wel mooie nailart mee maken !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke nail-art, zelf heb ik geen konad producten.

    BeantwoordenVerwijderen