6 jun 2012

TIP | VADERDAG

Zet jij aanstaande zondag jouw papa ook in de bloemetjes? Persoonlijk vind ik het moeilijker om een pakje te kopen voor mijn papa, dan voor mijn mama. Maar mocht je graag een keertje papa een verwenproductje cadeau doen waarvan je zeker bent dat hij dit ook gaat gebruiken. Dan heb ik alvast twee leuke cadeautips.

Kneipp heeft een lekker ruikende 2 in 1 douchegel die zowel te gebruiken is douchegel als shampoo. Mannen houden nu eenmaal van producten die veelzijdig zijn. Simpel en het doet wat het moet doen. Mijn papa testte de Lemongrass versie uit, en was hier heel erg tevreden over. Aangename frisse geur, voldoende schuim, handig twee in één product. En de verpakking spreekt aan. Je ziet duidelijk dat het een mannen product is. Weinig kans op risico's dat je ineens je haren aan het wassen bent met een fout product (bv conditioner). Iets wat in het verleden ooit anders was, je kan je er wel iets bij voorstellen neem ik aan. Prijs per stuk 5.99 euro, te koop bij de drogisterij en supermarkt.

En wat mag er absoluut niet ontbreken in een "mannen stash"? Een scheerapparaat. Of het nu manueel is, of niet. Mannen hebben het eenmaal nodig. Vorig jaar lanceerde Gillette een nieuw manueel scheermesje Fusion Proglide. Scheren wordt glijden, en onder dat motto probeerde mijn vriend dit scheermesje uit. Zijn geluk kon bijna niet op, nadat hij het een eerste keer uitgeprobeerd had. En inmiddels is mijn papa ook een trouwe Proglide gebruiken. Helaas in aankoop iets duurder, maar volgens de mannen des huizes elke eurocent waard. Momenteel vind je bij de drogisterij wel enkele leuke cadeausets die de aankoop een stukje goedkoper maken. Fusion Proglide 14.99 euro, Fusion Proglide Power 18.99 euro. Scheergel 6.49 euro. Te koop bij de supermarkt en drogisterij.


Wat koop jij voor Vaderdag?


2 opmerkingen:

  1. Goh pff ik weet het nog niet wat ik ga kopen. Das elk jaar opnieuw weer zo'n miserie om voor de mannen iets te vinden :d ! Kzal wel een boekenbon geven zoals altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vaderdag is altijd zo moeilijk! Misschien is dit wel een leuk idee :)

    BeantwoordenVerwijderen