5 jun 2012

HAUL | CATRICE, NYC EN BOURJOIS

Deze week zijn er weer enkele mooie promo's bij het Kruidvat. Het uitgelezen moment om een keertje te gaan snuffelen en nieuwigheden te gaan ontdekken.

De NYC Big Bold mascara in extra black stond al een tijdje op mijn wishlist. Iedere keer opnieuw waren ze uitverkocht. Blijkbaar een vrij populaire mascara, maar wat wil je ook voor de prijs die je ervoor betaald? Het is amper iets. Maar dit keer was ik very lucky want het schap was pas bijgevuld! Joepie. Prijs per stuk 3.99 euro nu tijdelijk 2.99 euro.


Bourjois heeft de nagellak lijn 1 Seconde vernieuwd met een gel siliconen textuur. Iets waar ik erg benieuwd naar ben, en zeker naar de kleur Corail Magique. Koraal met heel veel gouden glanspartikeltjes is de beste omschrijving voor deze kleur. Ik zag op het internet al heel wat mooie swatches. En helaas bezweek ik bij het Kruidvat, en schafte ik mijn er eentje aan. Prijs per stuk 8.50 euro nu tijdelijk 6.50 euro.

En tot slot, het is een nieuwe maand en meestal betekent dat goed nieuws voor de Catrice en Essence fanaten. Want er ligt momenteel een nieuwe limited edition collectie in het schap nl Catrice Cruise Couture. Echt speciaal is de collectie niet, nadat ik deze in het echt heb kunnen bekijken, maar een gelliner Nautica (donker blauw) komt altijd wel van pas.  Verder is de koraal kleurige blush ook bijzonder mooi, maar niet meteen een unieke kleur. Prijs per stuk 3.99 euro

Ga jij regelmatig langs bij het Kruidvat?

10 opmerkingen:

  1. Wauw heel leuk
    De mascara ziet er goed uit!xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die eyeliner is zo mooi hé! Ik zou aandeelhouder van Kruidvat kunnen zijn, zo vaak ga ik er heen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben benieuwd naar je mening over de mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het nagellakje ziet er mooi uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, mooie aanbiedingen! Ik wil die mascara zelf ook al zo lang proberen en wat een mooie nagellakkleurtje, seg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk geshopt ! Ben al 2 weken niet meer in het kruidvat geweest, dat moet een persoonlijk record zijn :p

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hetzelfde verhaal hier met die mascara! Hij is altijd weg, oh en ik koop sowieso geen mascara's meer die niet ingepakt zitten :(

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ze kennen mij wel in onze Kruidvat, vaste klant daar =D Ben benieuwd naar dat lakje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Vind het lakje supermooi ! Ook ik spijs de rekening van het kruidvat regelmatig. In mijn dorpje was er deze avond een VIp shopping night...20% extra korting... Pijnlijk voor mijn bankrekening :o)

    BeantwoordenVerwijderen