17 mei 2012

REVIEW & SWATCHES | SEPHORA BLUSH ME

Een iets of wat vergeten blush in mijn make up collectie is de Sephora Blush Me blush in de kleur Rose. Ooit lang geleden gekocht tijdens een leuke Sephora actie waarbij je drie producten aankocht voor slechts 10 euro. Wat overigens een schitterende deal is! Vandaag een review over de Blush Me blush aangezien ik deze de laatste tijd weer regelmatig heb gebruikt. Altijd fijn om soms "vergeten" producten opnieuw te gaan gebruiken.

Het principe van drie kleuren naast elkaar wekt mijn interesse steeds op. Aangezien het perspectieven biedt. Je kan namelijk de kleuren apart gebruiken of twee of meerdere kleuren onderling mengen tot je een nieuwe kleur krijgt. Meestal gebruik ik de drie kleuren gemengd, en een klein beetje extra van de parelmoer kleur op mijn jeukbeenderen als highlighter. De lichte roze kleur (bovenste kleur op de foto hieronder) is ook een prachtige kleur om aan te brengen over je bewegend ooglid voor een dag make up. 
Onderste is gemengd
Als je houdt van een heel intense kleur blush dan skip je beter deze Blush Me blush. Op een heel lichte huidskleur oogt deze kleur mooi als blush, anders wordt deze blush al eerder een mooie glanzende roze highlighter.

Ik gebruik deze kleur regelmatig overdag om te gaan werken, aangezien het mij een gezonde glans geeft, en terwijl ook een beetje kleur. Maar voor mijn huidskleur werkt deze Blush Me voornamelijk als highlighter.

Aangebracht op wangen en ooglid

Te koop bij Sephora, tot op heden is er in België nog geen Sephora.

10 opmerkingen: