27 mei 2012

REVIEW | MAX FACTOR FALSE LASH EFFECT MASCARA

Eindelijk is het zover, en gaat het ervan komen. En waar heb ik het dan over? Natuurlijk over de Max Factor False Lash Effect Mascara die je op regelmatige basis in diverse look reeds zag voorbij komen.  Vandaag een review, want deze is wel een blogpost waard.
Ik had op het internet al heel wat positieve reacties gelezen voordat ik deze mascara zelf ging uitproberen. Het eerste wat me opviel vanaf het begin, was de grootte van de mascara borstel. Je kan bijna stellen dat deze dubbel zo groot en dik is, als een standaard borsteltje. Geen klassiek borsteltje, maar eentje met plastieke stekeltjes (beter gekend als een polymeer brush). Ontworpen voor volume te geven, maar anderzijds de wimperhaartjes ook te separeren. En geloof me deze combinatie is zeker en vast aanwezig.
Meestal gebruik ik twee laagjes mascara. In mijn ogen heb ik dan geen drama effect, want dat wil ik ook weer niet om te gaan werken. Maar toch staan mijn wimpers in de kijker. Afgewerkt met een beetje vloeibare eyeliner en mijn oogmake up is picobello voor een daytime look. Is er dan spraken van een false lash effect? Hmm, neen. Maar vanaf het derde laagje boem bam daar zijn ze! Niet gelogen, maar er zijn werkelijk mensen die me gevraagd hebben of ik valse wimpers op had. Die momenten zijn goud waard, want dan kan je zeggen neen dit zijn mijn eigen wimpers. Heerlijk! Ben je echt een au naturel type, die toch graag een klein beetje mascara wil gebruiken. Dan heb je aan één laagje genoeg. Als je graag een gekrulde wimper ziet, kan je best op voorhand je wimpers even krullen met een wimperkruller. Want persoonlijk geeft deze mascara weinig krul aan mijn wimpers.

 



Een heerlijke mascara, maar de prijscategorie is niet meteen gemiddeld te noemen. De False Lash Effect mascara is beduidend duurder dan de meeste drogisterij mascara's. Maar tegenwoordig bestaan er zo vaak voordeelacties. Dat je regelmatig deze fijne mascara tegen een extra voordelige prijs kunt aanschaffen. 

Conclusie? Als je niet op een euro'tje ziet bij de aankoop van een mascara, is deze mascara een goede optie. Volume en separatie zonder klontjes daar zeg ik maar al te graag yes tegen.

Eerder kon je al op mijn blog lezen dat deze mascara tijdelijk te koop is in een limited editon jasje MET een fijne prijs! Klik hier om alles hierover te ontdekken.

Te koop bij de drogisterij. Prijs per stuk 16.99 euro.

7 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit ! Ben zelf geen zo'n fan van deze.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hem al eens gehad en was ook tevreden, heb nu de roze ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is echt geweldig hé ! Ik draag hem ook heel graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Amaai, als je het zo in stapjes ziet valt het verschil echt wel op.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb die ook een paar keer gehad, maar dan de waterproof versie.
    Ik ken geen mascara die meer waterproof is dan deze. Je krijgt het er gwoon bijna niet vanaf

    BeantwoordenVerwijderen