28 mei 2012

BEAUTYPILLETJES VOOR HUID - HAAR - LICHAAM

Schoonheid is een uiterlijk teken. Een maatstaaf dat in de huidige samenleving steeds vaker gebruikt wordt. De meesten vinden het belangrijk om ons te verzorgen langs de buitenkant, maar hoe zit het met jezelf verzorgen van binnenuit?  Je zou bijna kunnen stellen dat er een nieuwe wind waait door beautyland. Aangezien beauty pilletjes of beter gekend voedingssupplementen steeds vaker opduiken in de winkel. En daarbij ook steeds vaker gebruikt worden. Voedingssupplementen bestaan al geruime tijd maar tegenwoordig tref je ze meer en meer in de vorm van echte beauty pilletjes. Speciaal ontwikkeld voor een mooie bruine teint, voor een strakkere buik, haar en nagels en ga zo maar verder.

Persoonlijk heb ik een positieve houding tegenover "deze nieuwe generatie pilletjes". Een extra vitaminetje kan nooit kwaad. Vooral in de maanden dat we wisselen van het seizoen kan het jezelf net een stukje weerbaarder maken tegen invloeden van buitenaf. Een nadeel is dat je zo'n beautypilletje tijd moet geven, voor je er effectief resultaat mee verkrijgt. Meestal worden deze voedingssupplementen aanbevolen in kuurvorm van minstens 3 maanden.

Aangezien ik last heb van nagels die erg broos zijn, en makkelijk splitsen. Besloot ik de proef op de som te nemen en mijn inner beauty wat te helpen. Omnivit heeft een voedingssupplement voor haar en nagels. Inmiddels neem ik deze pilletjes nu zo'n drietal weken in. Dus ongeveer begin augustus ga je een review mogen verwachten.


Maar Omnivit is lang niet het enige merk op de markt! Twee andere bekende merken zijn Oenobiol en Inneov. Maar daarbij houdt het niet op. Neem eens een kijkje bij jouw in de apotheek of bij iU. Je ontdekt vast wel nog enkele andere (leuke) merken.

Deze 3 maanden kuur kostte rond de 35 euro, en ik kocht deze bij iU.

Wat denk jij van beauty pilletjes?


7 opmerkingen:

 1. Ik ben benieuwd naar je review !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb Vitacys getest, een gelijkaardig product. Deed niet ongelooflijk veel. Ben benieuwd wat jij van deze vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat merk ken ik niet, ja misschien dat het ook afhankelijk is van de vitamine samenstelling. Enfin, je hoort mijn mening nog ;-)

   Verwijderen
 3. de pilletjes hebben een toffe kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zoiets heb ik nog nooit gebruikt, al ben ik wel al een tijdje benieuwd naar de supplementen van Oenobiol voor donkere kringen onder de ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah klinkt interessant! Waarschijnlijk gaat de bloedcirculatie stimuleren, maar vaak heeft het ook te maken met de dikte (of beter gezegd dunheid) van je huid. Daar wil ik ook wel graag meer van weten!

   Verwijderen
 5. Ik vind dit wel een goed product van Omnivit! Heb het een tweetal jaar geleden gebruikt, met succes! Denk trouwens dat ik zelf ook nog eens een doosje ga halen, want mijn haar en nagels hebben het weer nodig.

  BeantwoordenVerwijderen