9 mei 2012

REVIEW: GLISS KUR ULTIMATE REPAIR

Het Gliss Kur Ultimate Repair gamma richt zich op een intensieve verzorging voor sterk beschadigd en droog haar. De formule is verrijkt met vloeibare keratine. Het herstelt je beschadigde haarstructuur, en bouwt het opnieuw op en geeft een schitterende glans. Keratine is een proteïne (eiwit) wat een haar identiek element is, en wat van nature uit aanwezig is in het haar. De aanwezigheid ervan is van belang voor gezond haar. Ik testte alvast de shampoo en conditioner uit dit gamma.

Waarom wou ik graag deze producten een keertje uitproberen? Mijn haar is helemaal niet extreem droog, maar door het vele föhnen en gebruik te maken van styling tools hebben je haar het toch altijd wel even zwaar te verduren. Waardoor mijn haarpuntjes vrij droog zijn. Specifiek om "dit haar probleem" aan te pakken wou ik graag dit gamma eens uitproberen.

De verpakking vind ik enorm leuk, en mooi uitzien. Het is eens een keertje iets anders om een volledige zwarte verpakking te hebben in je douche.


Gliss Kur is een merk dat betaalbare producten aanbiedt, maar aan de andere kant toch graag streeft naar kwaliteit. Met deze twee producten denk ik dat ze hier zeker en vast in geslaagd zijn. Een mooie prijs - kwaliteit verhouding. De shampoo schuimt rijkelijk, en reinigt mijn haar grondig en goed. Eerst zat er bij mij de angst in dat mijn haar snel vettig zou worden vanwege de rijke formule (voor droog haar) maar dat is zeker niet het geval. In combinatie met de conditioner voelt mijn haar fris, proper en zacht aan. En mijn droge haarpuntjes zijn verdwenen. Joepie!

Maar als je echt extreem droog haar hebt dat eveneens sterk beschadigd is, denk ik dat de naverzorgingsproducten dubbel zo belangrijk zijn. Deze zorgen effectief voor de voeding en het herstel. Een shampoo en conditioner zullen wel ondersteunen, maar een goede haarolie of serum zijn essentieel.

Kort nog even een klein woordje over de geur van deze producten. De geur is erg apart. Vrij aanwezig, en iets waar je wel van moet houden. Mij stoort het persoonlijk niet.

Te koop bij de supermarkt en drogisterij. Prijs per stuk 3.39 euro.

6 opmerkingen:

  1. Klinkt interessant ! Vind de Gliss Kur producten wel altijd heel erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt mij té verzorgend voor mij, maar vind de zwarte verpakkingen wel erg chique!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dagelijks is ook een beetje teveel voor mij, maar ik wissel af :-)

      Verwijderen
  3. Ik vond hem ook fijn, alleen te verzorgend voor mijn haar om hem constant te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen