3 mrt 2012

MAC SHOP & COOK

De MAC Spring collecties zijn bekend, en staan te poppelen om zich bekend te maken aan het grote publiek. Vandaag is de eerste collectie al  te koop in de winkels (samen met de Viva Glam lijn) namelijk Shop & Cook.


Geïnspireerd op de hedendaagse vrouw lanceert MAC deze lente frisse collectie. Geef nu toe, wie houdt er als vrouw niet van shoppen? Ik ga het alvast niet onder stoelen of banken steken, dat ik het leuk vind. Daarnaast zijn velen onder jullie gebeten door de laatste trend namelijk koken. Zorgen voor je gezin, en met veel liefde een lekkere maaltijd bereiden, het kan toch zo mooi zijn, niet? Maar hoe je het draait of keert, de MAC Shop & Cook collectie kruidt je leven graag met een beetje kleur. Neem maar eens een kijkje naar de nieuwigheden.


De verpakkingen zijn alvast erg vrouwelijk, en ogen erg leuk. Het spreekt mij wel aan. Net als de inhoud wederom zeer aantrekkelijk is voor de MAC fans. Velen hebben lang gedroomd over de Tendertones, en ze zijn eindelijk terug. Het zijn glazen potjes met daarin een combinatie tussen een lipverzorging en de glans van een lipgloss.


Vanaf 3 maart 2012 te koop bij de MAC filialen.

Lipstick 18 euro
Kissable Lipcolour 18 euro
Cremeblend Blush 20 euro
Eyeshadow Quad 38 euro
Studio Careblend/Pressed 24 euro
Fluidline 18 euro
Opulash mascara 17 euro
Tendertone Lip Balm 15 euro
Nagellak 12.50 euro

Ga jij een kijkje nemen naar deze Shop & Cook collectie?

5 opmerkingen:

  1. Spijtig dat ze de print van de verpakking niet op de doosjes of tubes zelf hebben gedrukt, want verpakkingen bewaar ik meestal niet =(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Ina, soms doen ze dat maar niet altijd, helaas.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De collectie van MAC is echt incredible, zo gaaf! Mooie kleuren, echt heel vrouwelijk en zomers. :) Yes, ik wil wel een kijkje nemen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zeer mooie collectie! Ik rij morgen even naar Wijnegem, als de netelroos wat minder is tenminste ...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben er speciaal voor naar maastricht gegaan gisteren, heb 2 tendertones kunnen scoren :)

    BeantwoordenVerwijderen