25 feb 2012

PINK IT DEZE ZOMER

Als je  deze zomer er helemaal trendy bij wilt lopen,  is het advies om veel roze in huis te hebben. Van een lekker felle roze lipstick tot lichtroze Vans gecombineerd met een dieproze chino. Het kan allemaal, want roze is de musthave kleur deze zomer.

Tijdens de warmere zomerdagen kun je ervoor kiezen om een luchtige lipgloss aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de gloss snel wordt opgenomen en je hoeft niet bang te zijn om vlekken te veroorzaken op je kleding. Wil je toch all the way gaan zoals Rihanna? Ga dan voor een felle neonroze lipstick die minstens 4 uur houdt! En zorg ervoor dat je jouw lipstick altijd koel bewaart, zodat deze niet kan smelten.

De chino hangt dit voorjaar in de grotere kledingwinkels en is dus volop verkrijgbaar. Draag de chino nonchalant in combinatie met je Vans of heel vrouwelijk met highheels.


 Zou jij gaan voor deze combo?

4 opmerkingen:

  1. 1 van deze items per outfit zou ik wel aan kunnen, maar alles tegelijk... Neen dat durf ik niet :D
    Maar ik ben wel degelijk te vinden voor roos in mijn outfit of make-up :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Net zoals Sofie zei, zou ik ook maar 1 van de dingen dragen, zeker niet alles tesamen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alles tegelijk zou ik inderdaad ook niet doen, maar eentje durf ik nog wel. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nope, heb altijd het idee dat ik met mijn blond haar meteen 'barbie' uitstraal met roze. Bij mij blijft het dus bij hoogstens lipstick of roze blush, maar niet zo snel kleding.

    BeantwoordenVerwijderen