26 feb 2012

FOTO TUTORIAL

Ben je benieuwd hoe je zelf thuis deze make up look kunt maken? Kijk dan snel verder naar de foto tutorial die ik voor jullie gemaakt heb. Uiteraard moet je niet dezelfde producten als mij gebruiken, kijk maar eens in je eigen make up collectie!


Start met het aanbrengen van een oogschaduwbasis. Zelf gebruik ik Too Faced Shadow Insurance. Een oogschaduwbasis zorgt ervoor dat je oogschaduw langer blijft zitten, dat de kleuren beter tot hun recht kan komen. En als laatste dat ze zich niet gaan ophopen in je arcadeboog.

Dan breng ik een witte oogschaduw aan met een platte oogschaduwkwast onder mijn wenkbrauw, en tot ongeveer de helft van mijn bewegend ooglid.  Ik gebruik hiervoor de nummer 1 uit het Maybelline paletje Smoky Ultra Violet. Je kan de oogschaduw extra intens van kleur maken door bijvoorbeeld een witte oogschaduwbasis hieronder aan te brengen. Een goed product hiervoor zou NYX Jumbo Pencil in Milk. Dit heb ik echter niet gedaan. Is dan ook optioneel.

De witte oogschaduw ga ik vervolgens blenden, zeker aan de binnenkant van je ooghoek met de overgang naar je neusbrug.

Dezelfde platte oogschaduwkwast die ik gebruikt heb om de witte oogschaduw aan te brengen, gebruik ik voor het aanbrengen van mijn mat zwarte kleur. Als je mat zwart gebruikt, heb je soms kans dat de oogschaduw vlekt. De beste oplossing is door de kleur al deppend aan te brengen. Ik gebruik een zwarte oogschaduw uit het 88 original palet.






De buitenste randen ga ik vervagen met een blending kwast zonder extra oogschaduw aan te brengen.

Tot je ongeveer dit resultaat krijgt.
Met een pencil kwast breng ik in mijn arcadeboog een mix aan van de licht roze kleur met de donker paarse. Hiervoor gebruik ik mijn Biguine oogschaduwquad dat je onlangs zag voorbij komen in mijn shoplog (klik hier).

Met de blending kwast breng ik hierover nog een andere paarse kleur, voor een extra intens effect. Deze kleur vind je eveneens terug in het 88 original palet.

Onder je oog breng je met de pencil kwast ook een beetje donker paarse oogschaduw aan. Vervolgens een beetje vloeibare eyeliner & mascara. Beiden van het merk Gosh.


Tot slot werk ik mijn wenkbrauwen nog bij met het Gosh Brow Kit (review). En onder mijn ogen breng ik een beetje concealer aan. Mijn concealer is de Max Factor Miracle Touch concealer.


En normaal gezien zou je dan een gelijkaardig resultaat als mij moeten bekomen.

Bedankt voor het bekijken van deze foto tutorial! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust bij de comments.

9 opmerkingen: