5 feb 2012

MAC NATURALLY COLLECTION 4 FEBRUARI 2012

Sedert gisteren ligt er bij MAC wederom een nieuwe limited edition collectie in de schappen. Hoogtijd om deze even van nader te bekijken. Want dit is echt compleet mijn ding. Hier komt 'ie dan, ik sta niet in voor het hoge hebben gehalte onder de nude fanaten. De collectie Naturally brengt evenwicht en balans na de grote glitter en glamour feestcollecties.



De collectie is slechts tijdelijk te koop, en wanneer de producten op zijn, is helaas de pret uit. Dus ik zou zeggen, als je graag iets uit deze collectie wil. Haast je dan naar een MAC filiaal. Wat kan je zoal verwachten in de Naturally collectie? Een mooi neutraal assortiment aan lipsticks en glossen die op elkaar afgestemd zijn. Daarnaast nog twee oogpotloden die overigens in het vaste assortiment zitten namelijk Ebony & Coffee. Iets anders dat opgenomen is in het vaste assortiment zijn de kwasten 187 en 286. De laatste wordt nu nieuw geïntroduceerd, maar zal opgenomen worden als permanent.

Qua mineralize skinfinishes hebben we Redhead & Blonde. Misschien komen die jou wel nog bekend voor, aangezien die in MAC Brunette, Blonde and Redhead collectie zat in 2009. De mineralize eyeshadows zijn stuk voor stuk nieuw, net als de blushes. De namen van de blushes zijn Early Morning, Fresh Honey en Subtle Breeze. De oogschaduwnamen zijn Daylight, In the Sun, Summer Haze, Cloudy Afternoon en Twilight Falls.

MSF Redhead
MSF Blonde

Mijn persoonlijke favoriet uit deze collectie zijn de mineralize skinfinish Redhead.

Mooi hé die gebakken oogschaduwpoedertjes. Zelfs mijn vriend vind dergelijke dingen prachtig!

Twilight Falls
Cloudy Afternoon
Summer Haze
Daylight
In the Sun
Fresh Honey

Early Morning


Subtle Breeze


Prijzen
Lipstick 18 euro
Lipgloss 17.50 euro
Oogpotlood 15 euro
Mineralize eyeshadow 19.50 euro
Mineralize Skinfinish 27.50 euro
Mineralize blush 22.50 euro

Tot slot voor de echte fan die graag al swatches zijn. Hieronder een filmpje van Temptalia. De lipgloss, lipstick en kwasten zie je voorbij komen in het filmpje.

5 opmerkingen:

  1. Mooie collectie he ! Denk dat ik mss een MSF ga kopen. Hoop dat het nog niet uitverkocht zal zijn tegen vrijdag, dan geraak ik eindelijk nog es in Gent. De mac webshop mag er trouwens snel aankomen vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja een webshop zou erg handig zijn, want ik kan ook pas volgende week zaterdag gaan kijken. Hopelijk hebben ze dan nog de MSF Redhead!

      Verwijderen
  2. Ik ga volgens mij deze keer ook eens kijken voor een van deze producten. Ze lijken me echt wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie en draagbare collectie, maar ik ga er totaal niet geraken. Die online shop zou wel handig zijn!

    BeantwoordenVerwijderen