8 feb 2012

HET ONLY YOU NAGELLAK GAMMA SNEAK PREVIEW + EERSTE INDRUK

Binnen 12 dagen lanceert Only You haar eerste nagellak collectie waar ik in de maand november jullie reeds van berichtte (klik hier). Only You is exclusief te koop bij Ici Paris XL en maakt onderdeel uit van hun eigen huismerk. Waarin je reeds een huidverzorgingslijn, een badlijn en beauty tools kon ontdekken.

Nieuw is hun eerste trendy nagellak gamma. Bestaande uit 22 kleuren die permanent te koop gaan zijn met basiskleuren in alle geuren en kleuren. Daarnaast komt er per seizoen een trendcollectie in de winkels die geheel limited edtion is, en de hipste kleuren van dat moment aan jullie voorstelt.  Dit zal telkens een gamma van een vijftal kleuren zijn.



De trend collectie bevat enkel opvallende tinten. Ideaal voor de teennagels, en ook voor de vingernagels tenminste als je durft. Want kanarie geel en wasabi groen is niet zo maar de eerste de beste kleur. De namen zijn bovendien leuk bedacht.

Pink Kiss - Wasabi - Banana Split
Acid Love - Miss Bikini

Als je niet kan wachten tot 20 februari 2012 om de kleurtjes zelf van naderbij te gaan bekijken, dan geef ik jullie vandaag al een prachtige sneak preview van de fastdrying topcoat en drie kleurtjes.
Love me Tender - Pink Kiss - Night in the City - topcoat
Nog enkele andere foto's van kleurtjes.





Mijn eerste indruk is positief. Mooi kleurenpalet, voor ieder wat wils, waarbij ook rekening gehouden is met een betaalbare prijs. Het nodigt uit om aan de kassa snel een klein extra’tje te kopen. De verpakking is sober, en doet mij enigszins denken aan Catrice. Misschien net een tikkeltje populairder bij de jongere generatie. Maar uiteraard heeft niet iedereen het budget om Chanel of Dior nagellak aan te schaffen, en dan vind ik de nagellakjes van Only You een mooie aanvulling. Persoonlijk vind ik dat je gewoon een Only You  lakje een keertje moet uitproberen. Het borsteltje  maakt het mogelijk om in één keer je volledige nagel te lakken (breed kwastje). Wat maakt dat de lak egaal aangebracht wordt, plus het werkt snel. NOTD mag je uiteraard nog verwachten.

Het volledige Only You nagellak assortiment zal te koop zijn vanaf 20 februari 2012 bij Ici Paris XL. Prijs per stuk 4.95 euro. Maar ter introductie van deze lakjes kan je een scherpe deal bekomen namelijk 3 nagellakjes kopen voor de prijs van 9.95 euro.

Enkele andere kleuren die op mjn wishlist staan zijn Crazy Brownie en Stormy Monday.

Maak deze Only You nagellak collectie jou nieuwsgierig?

8 opmerkingen:

  1. Oeh, die roze lakjes zijn ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Femme fatale ziet er mooi uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleuren! En ze lakken idd heel erg fijn door het brede borsteltje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kleurtjes! Alleen denk ik dat Catrice meer keuze heeft en goedkoper is.
    De strategie van een budgetmerk in Ici Paris XL is goed bedacht, maar ik loop er niet warm voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja klopt indd! Hij denkt wel goed heb hem zelf ook gebruikt! Maar voor 5euro heb je nu en rimmel nagelak. + catrice komt over 1 met het potje dus dan vind ik het toch wel aan de 'dure' kant.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Maar goed tegenwoordig worden er alleen maar dure shit uitgevonden!!!

    BeantwoordenVerwijderen