1 nov 2011

LUSH: KERSTPRODUCTEN

Eindelijk is het weer zover. De Lush kerstproducten zijn te koop. Net als de voorbije jaren heeft Lush er weer een groot feest van gemaakt met heel veel limited edition producten. En natuurlijk ook enkele klassieke favorieten zoals Snow Fairy mogen we niet vergeten. Naar goede gewoonte handgemaakt, niet getest op dieren en minimaal gebruik gemaakt van verpakkingen. Ben jij alvast benieuwd naar de crazy inventions van Lush? Ik maakte een selectie van mijn favoriete producten die alvast in mijn shopping mandje binnenkort belanden! Maar dit is echt niet alles! Ga zeker een keertje langs bij de Lush winkel zelf voor de gehele kerstcollectie zelf te kijken en uit te proberen!

Eerst en vooral wat denk je van een glaasje roze Champagne met Celebrate lip tint? Verzachten oliën afkomstig van amandelen, jojoba en carmellia olie maken de lippen zacht en de smaak van cognac, citroen en grapefruit brengen je in de feeststemming. Laat het feest maar beginnen.



En dit in combinatie met Pow Wow lipscrub met knettersnoepjes en spinazie (vandaar de groene kleur) ben jij echt helemaal klaar voor het eindejaarskusfestijn. Biologische argan en rozebottelolie verzachten en hydrateren de lippen.


Lip Tint Celebrate 9,25 euro per stuk en Pow Wow lipscrub 8,95 euro.

Japanners hebben de traditie om met Yuzu ( een soort mandarijn) in bad te gaan. Dit zou in het nieuwe jaar veel geluk en voorspoed brengen. Dus waarom niet? Vandaar deze Satsumo Santa Bath Ballistic met mandarijn- en sinaasappelbloesemolie.



4,95 euro per stuk, individueel te koop

Wil je graag veel schuim en veel bubbels? Die bovendien heerlijk geuren naar vanille? Dan is mogelijk deze Candy Mountain Bubble Bar net als voor mij, ook iets voor jou. Simpel in gebruik door een stukje te verkruimelen onder stromend water.



Prijs per stuk 4,50 euro

Net als Candy Mountain Bubble Bar is Christmas Eve Bubble Bar een product dat je voorziet van een blauw bad, met een wit deken aan schuim en lekker veel bubbels. Ontspan met Ylang Ylang en jasmijn.


Prijs per stuk 4,95 euro

Dé klassieker van Lush is ongetwijfeld Snow Fairy shower gel. Deze magische geur maakt je onmiddelijk vrolijk. Deze moet je gewoon één keer per jaar kopen.

100 g - 5,95 euro, 250 g - 10,95 euro, 500 g - 18,95 euro

Velen eten tijdens de kerstdagen een stukje van een Bûche de Noël, wel Lush heeft een eigen gezichtsreiniger met deze naam. Gemaakt van porseleinklei, amandelen, mandarijnen, cranberries en brandy maken van jouw gelaat een baby huidje.

Prijs per 100 g 9,25 euro

Tot slot nog de Australian Ingloo Sugar Scrub met etherische oliën van eycalyptus en sandelhout maken van deze scrub een heerlijke goedje. De suiker verwijdert dode huidcellen en de kokosolie maakt de huid zacht en gehydrateerd.

Prijs per stuk 4,95 euro

Zoals ik eerder al vermeldde is dit slechts een kleine selectie uit het grote kerstaanbod. Je hebt naast de individuele verkoopsproducten ook nog een hele reeks leuke giftsets. Dit in diverse prijsklasse gaande van 3,95 euro tot 184,95 euro.

Heb jij intussen iets gekocht uit de Lush kerstcollectie? Of ben je dit van plan? Binnenkort mijn haul inclusief reviews!

7 opmerkingen:

  1. Cute stuff ! Idd leuk om cadeautjes te geven !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die dingen zullen wel snel uitverkocht zijn zeker? anders vroeg ik wat dingen voor kerst :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Tessa, vaak zie je ook nog enkele dingen te koop na kerstmis in sale, dus ik denk dat je gerust een wishlist kunt maken. Of dat was toch alvast vorig jaar zo :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Snow Fairy lijkt me echt een heerlijke douchegel. :)

    BeantwoordenVerwijderen