29 okt 2011

REVLON 60'S MODERN MIX UP WINTER LOOK

Eerder deze week zagen jullie enkele nieuwe producten van Revlon voorbij komen in het beauty nieuws. Onder meer de ColourBurst lipglossen en de CustomEyes mascara.

Het gezicht van de 60's Modern mix up winter collectie is Jessica Biel. Helemaal omgetoverd tot een prachtige diva. Bijna onherkenbaar, maar wat is ze mooi in deze promo picture. Vind je niet?


De collectie bestaat uit diverse producten. Maar de producten die mij in het oog springen en die ongetwijfeld in mijn winkelmandje zouden belanden zijn de volgende.

Nail Enamel in de kleur Plum Night. Een prachtige diep paarse tint met een crème finish. Ideaal voor het aankomende (herfst)seizoen. En volgens mij heb ik geen kleur in mijn nagellak collectie die gelijkaardig is.


Een langhoudende lipstick daar ben ik wel fan van. Ditmaal in vloeibare vorm volledig kiss en foodproof. En bovendien in een prachtige baby roze kleur wat met veel make up looks mee gaat. Het is de Colorstay Ultimate Liquid Lipstick in Prime Pink.


En tot slot nog om de winter look helemaal af te maken een smokey eyes quad. Ik denk dat de tinten mat zijn, of een licht satijnen glans hebben. Maar zeker geen hoog bling gehalte hebben. En dat weet ik wel te appreciëren. Je ogen trekken al zoveel aandacht met een smokey eye dat matte tinten je look wel in balans kan brengen, natuurlijk is dit persoonlijk. Oogschaduw quad in Sultry Smoke.


Te koop vanaf heden bij Galleria Inno, en erkende parfumeries.
Nail Enamel (Smokey Canvas, Plum Night en Blackest Black) 8,95 euro
ColorStay Liquid Lipstick (Prime Pink) 10,95 euro
Quad (Sultry Smoke en Berry Bloom) 11,95 euro
CustomEye mascara 10,95 euro
Luxurious Color Eyeliner (Brushed Pewter)10,95 euro
ColorBurst lipgloss (Bordeaux) 10,95 euro
Ik vond het leuk om mezelf op te maken geïnspireerd op de promo picture met Jessica Biel. Ik vind haar echt ontzettend mooi en vandaar ook een zachte vorm van haar look. Zelf maakte ik een subtiele smokey eye met grijs en zwart tinten. Gecombineerd met baby roze lipgloss van Revlon trouwens, een lichte foundation en blush.

Kan jij je terugvinden in deze winter look?

8 opmerkingen:

  1. Mooi!!!! Wat sta je goed met deze look!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooh you look so pretty ! Heel mooie look :-) Ik hou wel van de Twiggy look

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze look staat je enorm goed !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh, inderdaad, mooie look! Wauw, vooral je oogmake-up is gorgeous. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. je hebt de look mooi nagecreërt! mooie collectie ook van revlon.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, mooie look!

    I like it!

    NIEUW OP WWW.BEAUTYSECRETS.TK - WINACTIE!

    Liefs,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  7. O wauw! hele mooie look! ik vind revlon ook echt een mooi merk. heel stijlvol... heb ooit een zonnebril gehad van Revlon (ja, vreemd hè), maar die was zoooo mooi. had ze afgelopen zomer ook gezien op internet, maar kan geen winkel vinden.... ik vind het merk echt stijlvol en je hebt er dus een stijlvolle look mee gemaakt :-)

    BeantwoordenVerwijderen